close
چت روم

آموزش درست کردن کیک گردویی

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
آموزش درست کردن کیک گردویی آموزش درست کردن کیک گردویی

آموزش درست کردن کیک گردویی

              مجموع :آموزش آشپزی

 

کیک نارگیلی و کیک گردویی دو نوع کیک محبوب بین انواع کیک ها هستند که در این مطلب طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه را آورده ایم. 

 طرز تهیه کیک گردویی,آموزش طرزتهیه کیک گردویی,درست کردن کیک گردویی

 

 

میزان سرو: 6 نفر

 

مواد لازم :



گردو پودر شده  دو و یک دوم پیمانه 
 تخم مرغ  3 عدد
 شیر 150 میلی لیتر 
 ملاس نیشکر 2 قاشق سوپخوری 
بکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
دارچین پودر شده یک قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده شده یک قاشق سوپخوری
خرما هسته جدا و خردشده 8 الی 10 عدد
کشمش یک مشت

 

 

طرز تهیه  :


تخم مرغ ها را با همزن حدود 3 الی 4 دقیقه بزنید.

شیر، ملاس نیشکر، بکینگ پودر، وانیل و پودر دارچین را اضافه و مخلوط کنید.

 

گردوی پودر شده و پوست رنده شده پرتقال را اضافه و مخلوط کنید.

خرمای هسته جدا و خرد شده و کشمش را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

خمیر به دست آمده را در یک قالب کیک پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

 

سپس آن را از فر درآورید و پس از کمی خنک شدن از قالب جدا کرده و سرو کنید.

 

نکته برای تهیه کیک گرویی:


به جای ملاس نیشکر می توانید از شیره افرا یا عسل استفاده کنید.

 

 

 

 

 

منبع سایت : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir

 


برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , آموزش شیرینی پزی , سایت شیرینی پزی , کیک گردویی , آموزش درست کردن کیک گردویی , طرز تهیه کیک گردویی , آموزش طرزتهیه کیک گردویی , درست کردن کیک گردویی ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام