.jpg)
مجموع :آموزش آشپزی
مواد لازم :
پنیر خامه ای | ۳۰۰ گرم |
جعفری تازه | به مقدار لازم |
نعنا تازه | به مقدار لازم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
سیاه دانه | ½ قاشق چایخوری |
مواد لازم برای خمیر:
آرد | ۲ و نیم پیمانه |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
مایه خمیر | ۱ و نیم قاشق چایخوری |
شکر | ۲ قاشق چایخوری |
روغن | ۱ الی ۲ قاشق چایخوری |
آب ولرم | ۱ پیمانه |
.jpg)
طرز تهیه :
پنیر را در قطعات کوچک خرد کنید.
در آب سرد قرار داده سپس از آب بیرون آورده و له کنید.
تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید.
.jpg)
پنیرها را ریز و له کنید تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید
داخل ظرف جداگانه ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر را با هم ترکیب کنید.
روغن را اضافه کرده و هم بزنید، آب را اضافه کرده و هم بزنید. سپس به مدت ۳ الی ۴ دقیقه خمیر را ورز دهید.
خمیر را داخل ظرف چربی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید.
.jpg)
آموزش درست کردن فطایر پنیری
.jpg)
خمیر را طبق دستور تهیه کنید و 2 ساعت به آن استراحت بدهید
روی سطحی که می خواهید خمیر را درست کنید کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید.
سپس خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کنید و با وردنه به شکل تخم مرغی در بیاورید.
.jpg)
.jpg)
۱ قاشق غذاخوری مواد در مرکز خمیر بریزید.
لبه های خمیر را به شکل مورب تا کرده و به هم وصل کنید تا خمیر به شکل قایق در بیاید.
بعد از درست کردن خمیرها آن ها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
سپس روی آن ها را کره بمالید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
منبع سایت : bedunim.ir