close
چت روم

طرز تهیه دمی بلغور جو

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
طرز تهیه دمی بلغور جو طرز تهیه دمی بلغور جو

طرز تهیه دمی بلغور جو

              مجموع :آموزش آشپزی

 

 

دمی بلغور جو یکی از غذاهای محلی استان تهران است. این غذا مربوط به منطقه لواسان است که در آن از نوعی سبزی محلی به نام تبله نیز استفاده می شود.

 

طرزتهیه دمی بلغور جو,آموزش درست کردن دمی بلغور جو,درست کردن دمی بلغور جو,دستور درست کردن دمی بلغور جو

 

 

مواد لازم برای دمی بلغور جو :

 

 


 بلغور جو  200 گرم
 لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود جمعا 150 گرم 
 آب  1 لیتر
 عدس  70 گرم
سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) 300 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
نعنا 1 قاشق سوپخوری
برنج 100 گرم
ماست چکیده برای تزئین به میزان لازم

 

 

طرز تهیه دمی بلغور جو :


بلغور و حبوبات را به جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن گاه در آبکش بریزید تا آب اضافی اش گرفته شود. حالا یک لیتر آب به آن بیفزایید و روی اجاق قرار دهید.

 

آب که جوش آمد، شعله را ملایم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد کرده اضافه نمایید و صبر کنید تا حبوبات بپزد.

 

سپس ادویه، پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزایید هنگامی که آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود.

 

حالا صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود آنگاه دمی را در ظرف بکشید و با ماست چکیده تزئین نمایید. 

 

 


 

منبع سایت : bartarinha.ir

 


برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , آموزش دمی بلغور جو , دمی بلغور جو , آموزش دستورپخت دمی بلغور جو , غذای محلی , طرزتهیه دمی بلغور جو , آموزش درست کردن دمی بلغور جو , درست کردن دمی بلغور جو , دستور درست کردن دمی بلغور جو ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام