
مجموع :آموزش آشپزی
کدوحلوایی جز میوه های پرخاصیت و خوشمزه است که از آن می توان دسر های مختلفی برای شب یلدا درست کرد و بعنوان دسر آن را سرو کرد .
مواد لازم :
-
چند تکه کدو حلوایی برش خرده حتما با پوست
-
25 گرم کره
-
پودر هل و پودر میخک و پودر دارچین و پودر گل سرخ مقداری
-
1 یا 2 ق غ شیرین کننده اختیاری شامل عسل یا شکر یا نبات
طرزتهیه:
کدو رو با پوست داخل کمی کره تفت میدیم.
بعد از تفت با مقدار کمی آب میپزیم، نیم پز که شد عسل و دارچین و پودر هل و پودر میخک و پودر گل سرخ (هر اندازه که دوست دارید) بهش اضافه میکنیم.
میتونید از شیره ها یا نبات هم استفاده کنید، شکر هم میشه ریخت اما خب ضررهای شکر رو هم باید در نظر گرفت.
اجازه میدیم تا آب کره گرفته بشه و عسل به خورد کدو بره و یه حالت کاراملایز پیدا کنه، اینم از دسر کدو که تو زمستون در کنار بخاری عجب میچسبد
منبع سایت:cookpad.com