close
چت روم

آموزش دستورپخت ماقوت

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
آموزش دستورپخت ماقوت آموزش دستورپخت ماقوت

آموزش دستورپخت ماقوت

              مجموع :آموزش آشپزی

 

 

ماقوت یک دسر خوشمزه با طعمی عالی که با کمترین وسایل و امکانات میتوان آن را درست کرد و برای پذیرایی در دورهمی ها و مهمانی ها میتوان از آن استفاده کرد .
طرز تهیه دسر ماقوت,آموزش طرزتهیه دسر ماقوت,درست کردن دسر ماقوت

 


مواد لازم  :

 


آب  2 لیوان ( 2 پیمانه )
 نشاسته گل  2 قاشق غذاخوری
 شکر  1/3 لیوان
 گلاب   1/4 لیوان
زعفران به میزان لازم

 

 

طرز تهیه  :

 

به نظر من ماقوت خوب اونی است که مثل مسقطی کدر نباشد بلکه مثل ژله شفافیت داشته باشد و قوام ماقوت هم خیلی سفت و قابل برش خوردن نباشد.


آب را بگذارید جوش بیاید. نشاسته را در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا روان شود.
نشاسته حل شده را کم کم و در حال هم زدن به آب جوش اضافه کنید.

 


اگر هم نزنید یا یک دفعه بریزید نشاسته گلوله می شود.
چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاید و یک دقیقه بجوشد.
حالا شکر و زعفران را اضافه کنید. ترجیحا زعفران را هم قبل از آن در یکی دو قاشق آب حل کنید. هم بزنید تا باز به جوش بیاید و شکر حل شود.

 

در مرحله آخر گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. یکی دو دقیقه کنار بگذارید و بعد ماقوت را در ظرف سرو بریزید. 


اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید. 
وقتی سرد شد به مدت دو الی سه ساعت در یخچال نگه دارید بعد ماقوت آماده است.

 

 

 

 

 

منبع سایت:beytoote.com

 

 

 

 

 

 

برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , آموزش شیرینی پزی , سایت شیرینی پزی , دسر ماقوت , آموزش درست کردن دسر ماقوت , طرز تهیه دسر ماقوت , آموزش طرزتهیه دسر ماقوت , درست کردن دسر ماقوت ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام