.jpg)
مجموع :آموزش آشپزی
اگر شماهم دوست دارید طعمی متفاوت از ترشی را تجربه کنید به شما سفارش میکنم همراه ما باشید و ترشی انار و لبو را امتحان کنید.
طرزتهیه ترشی انار و لبو :
ابتدا یک دانه لبوی سایز متوسط را بگذارید تا بپزد در حدی که کمی نرم شود، نباید لبو کامل پخته شود، بعد پوست آن را بگیرید و رنده درشت کنید یا مثل من ساتوری کنید تا ریز شود بعد به اندازه یک و نیم لیوان انار قرمز دون شده را با آن مخلوط کنید و داخل شیشه بریزید.
آب لبوی پخته را هم داخل آن بریزید، در آخر روی آن سرکه بریزید تا روی مواد را بگیرد و بعد دو یا سه قاشق شکر و نوک قاشق چایخوری نمک روی آن بریزید و درب آن را ببندید، می توانید بجای شکر لابه لای آن نبات بگذارید.
این ترشی بمب آنتی اکسیدان است، از آن غافل نشوید، ترشی بعد یک هفته آماده است، حتما جای آن سرد و خنک باشد. می توانید بجای سرکه از آب انار ترش استفاده کنید.
منبع سایت:beytoote.com
برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , ترشی و مربا , ترشی انار و لبو , آموزش درست کردن ترشی انار و لبو , طرز تهیه ترشی انار و لبو , آموزش طرزتهیه ترشی انار و لبو , درست کردن ترشی انار و لبو ,