.jpg)
مجموع :آموزش آشپزی
یک نوع مسقطی هویج که درآن نه از پودر ژله استفاده می شود نه از آرد نشاسته این نوع دسر مخصوص شب یلدا است و بسیار خوشمزه است .
مواد لازم :
هويج شسته و رنده وشده | ۳ عدد |
شكر | ۳ ليوان |
آب | ۲ ليوان |
پودر نارگيل | براي غلطاندن |
فندق | ۱ ليوان سر پر |
طرز تهيه :
هويج رنده شده رو همراه با آب و شكر ميگذاریم روي حرارت تا بجوشد وقتي جوشيد زيرش را كم ميكنيم تا آرام آرام هويج بپزه و يك غلظت معجون مانندي بدست بياورد اين مراحل تقريبا يكي دو ساعت وقت می برد . بعد اين مراحل معجون بدست آمده رو ميريزيم توي غذاساز تا كاملا ميكس شوند .
بعد فندق هاي درسته را اضافه كرده هم ميزنيم . كف يك سيني رو كاغذ روغني ميندازيم و موادها را روی آن ميريزيم .با ليسك خيس كناره ها و روی آن را صاف ميكنيم و ۱ شب ميگذاريم در يخچال بماند .
فردا روی آن پودر نارگيل مي پاشيم و به كمك يك چاقوي خيس برش ميزنيم و آن طرف دیگرش را هم پودر نارگيل ميپاشيم و سروش ميكنيم .
منبع سایت :hedyebeshoma.blogfa.com