.jpg)
آموزش درست کردن پاناکوتای انار
مجموع :آموزش آشپزی
در این پست دستور تهیه پاناکوتای انار را می گذاریم که مخصوص شب یلدا درست می شود و بسیار خوشمزه این نوع دسر را هم میتوان قالبی و یا در لیوان برای یک نفر درست کرد .
مواد لازم:
شیردولیوان
پودرژلاتین ٢قاشق غذاخوری سرخالی
خامه ٣قاشق غ
شکر نصف لیوان اگه شیرین دوست دارین بیشتر بریزین
وانیل نوک قاشق چایخوری
طرزتهیه:
اول شیر و شکر روی حرارت ملایم میذاریم تا کاملا حل بشه تو یه ظرف ؛ جدا پودر ژلاتین رو با نصف استکان آبجوش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) میکنیم بعد که کاملا شفاف شد قاطی شیر میکنیم و دراخر خامه رو مخلوط میکنیم و وقتی یکدست شد (نمیخوایم بجوشه) خاموش میکنیم و وانیل اضافه میکنیم دقت کنید.
برای قسمت قرمزه دسر
یک بسته ژله انار
یک لیوان آبجوش
یک لیوان آب سرد
طرزتهیه:
اول ژله انار و با آبجوش کاملا هم میزنیم تا یکدست بشه بعد آب سرد اضافه میکنید.
نکته ١:اگر موقعی که روی حرارته وانیل اضافه کنید دسرمون تلخ میشه.
نکته ٢:وقتی لایه ها رو میریزیم نباید بذاریم زیاد سفت بشه تا خودش گرفت لایه بعد بریزین وگرنه موقع برگردوندن
لایه ها از هم جدا میشه
نکته٣:بعد از اینکه کامل دسر ریختین مرحله اخر ٣،۴ ساعت بمونه تو یخچال تا کاملا خودش بگیره.
منبع سایت:iranbanou.com