آموزش درست کردن پاناکوتای انار

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
آموزش درست کردن پاناکوتای انار آموزش درست کردن پاناکوتای انار

آموزش درست کردن پاناکوتای انار

              مجموع :آموزش آشپزی

 

 در این پست دستور تهیه پاناکوتای انار را می گذاریم که مخصوص شب یلدا درست می شود و بسیار خوشمزه این نوع دسر را هم میتوان قالبی و یا در لیوان برای یک نفر درست کرد .

 

طرز تهیه پاناکوتای انار,آموزش طرزتهیه پاناکوتای انار,درست کردن پاناکوتای انار

 

مواد لازم:

شیردولیوان

پودرژلاتین ٢قاشق غذاخوری سرخالی

خامه ٣قاشق غ

شکر نصف لیوان اگه شیرین دوست دارین بیشتر بریزین

وانیل نوک قاشق چایخوری

 

طرزتهیه:

اول شیر و شکر روی حرارت ملایم میذاریم تا کاملا حل بشه تو یه ظرف ؛ جدا پودر ژلاتین رو با نصف استکان آبجوش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) میکنیم بعد که کاملا شفاف شد قاطی شیر میکنیم و دراخر خامه رو مخلوط میکنیم و وقتی یکدست شد (نمیخوایم بجوشه) خاموش میکنیم و وانیل اضافه میکنیم دقت کنید.

 

برای قسمت قرمزه دسر

یک بسته ژله انار

یک لیوان آبجوش

یک لیوان آب سرد

 

طرزتهیه:

اول ژله انار و با آبجوش کاملا هم میزنیم تا یکدست بشه بعد آب سرد اضافه میکنید.

نکته ١:اگر موقعی که روی حرارته وانیل اضافه کنید دسرمون تلخ میشه.

نکته ٢:وقتی لایه ها رو میریزیم نباید بذاریم زیاد سفت بشه تا خودش گرفت لایه بعد بریزین وگرنه موقع برگردوندن
لایه ها از هم جدا میشه

نکته٣:بعد از اینکه کامل دسر ریختین مرحله اخر ٣،۴ ساعت بمونه تو یخچال تا کاملا خودش بگیره.

 

 

منبع سایت:iranbanou.com

 


برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , آموزش شیرینی پزی , سایت شیرینی پزی , پاناکوتای انار , آموزش درست کردن پاناکوتای انار , طرز تهیه پاناکوتای انار , آموزش طرزتهیه پاناکوتای انار , درست کردن پاناکوتای انار ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام