طرزتهیه مسقطی انار

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
طرزتهیه مسقطی انار طرزتهیه مسقطی انار

طرزتهیه مسقطی انار

              مجموع :آموزش آشپزی

 

با نزدیک شدن به شب یلا همه م دوست داریم بهترین دسر ها و شیرینی ها را درست کنیم تا با آن از مهمان هایمان پذیرایی کنیم دراین بخش ما طرز تهیه مسقطی انار را برای شما عزیزان می گذاریم امیدواریم موردپسند شما عزیزان قرار گیرد.

 

طرز تهیه مسقطی انار,آموزش طرزتهیه مسقطی انار,درست کردن مسقطی انار

مواد لازم  :

 

 


 شکر 400 گرم 
 نشاسته 8 قاشق غذاخوری 
 گلاب  100 میلی لیتر
 آب انار 4 لیوان 
کره 40 گرم
دانه انار به مقدار لازم

 

طرز تهیه  :

 

نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود.

 

 

مقدار شکر به ترشی یا شیرینی آب انار می تواند با توجه به ذائقه شما کمتر یا بیشتر شود. شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود. در نهایت کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

 

 

مسقطی را داخل قالب بزرگی که از قبل چرب کرده اید یا ظرف های سرو تک نفره ریخته و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود. هنگام سرو روی مسقطی یا کنار آن را با دانه های انار تزیین کنید.

 

 

 

 

منبع سایت:beytoote.com

 

 

 


 

برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , آموزش شیرینی پزی , سایت شیرینی پزی , مسقطی انار , آموزش درست کردن مسقطی انار , طرز تهیه مسقطی انار , آموزش طرزتهیه مسقطی انار , درست کردن مسقطی انار ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام