طرزتهیه ساندا دسر آمریکایی

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
طرزتهیه ساندا دسر آمریکایی طرزتهیه ساندا دسر آمریکایی

طرزتهیه ساندا دسر آمریکایی

              مجموع :آموزش آشپزی

 

 ساندا یک دسر خوشمزه است که علاوه بر شکلات از مغزیجات هم در آن استفاده می شود و بعنوان دسری برای شب یلدا می تواند مورد استفاده قرار گیرد.


طرز تهیه ساندا دسر آمریکایی,آموزش طرزتهیه ساندا دسر آمریکایی,درست کردن ساندا دسر آمریکایی

 

مواد لازم  :

 


 کیک براونی کیک را برش نزنید 
 بستنی وانیلی  1/2 گالن
بادام زمینی شور شده و بو داده   یک و نیم پیمانه
 پودر شکر 2 پیمانه 
* شیر غلیظ 1 پیمانه
چیپس شکلات کم شیرین 2/3 پیمانه
کره بدون نمک 1/2 پیمانه
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری

 

 

* شیر غلیظ که 60 درصد آب  خود را از دست داده و کمی زرد رنگ شده است  

 

طرز تهیه :


بستنی وانیلی را روی براونی مالیده سپس بادام زمینی را روی آن بپاشید و دو ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی فرم بگیرد.

 


در این زمان مواد روی دسر را آماده کنید:

 

 پودر شکر، شیر و چیپس شکلاتی و کره را مخلوط کنید و در یک ماهیتابه کوچک و عمیق روی حرارت متوسط بگذارید تا 8 دقیقه بجوشد ماهیتابه را بطور مداوم تکان دهید سپس آن را از روی شعله برداشته و عصاره وانیل را در آن بریزید و مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا سرد شود.

 

شکلات را روی دسر ریخته و مدت 2 ساعت داخل فریزر بگذارید تا خود را بگیرد. توجه داشته باشید که این دسر قبل از بریدن و سرو 5 تا 10 دقیقه در دمای اتاق بماند.

 

 

 

منبع سایت:beytoote.com

 

 

 

 

برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , آموزش شیرینی پزی , سایت شیرینی پزی , ساندا دسر آمریکایی , آموزش درست کردن ساندا دسر آمریکایی , طرز تهیه ساندا دسر آمریکایی , آموزش طرزتهیه ساندا دسر آمریکایی , درست کردن ساندا دسر آمریکایی ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام