close
چت روم

طرز تهیه مارمالاد هویج

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
طرز تهیه مارمالاد هویج طرز تهیه مارمالاد هویج

طرز تهیه مارمالاد هویج

              مجموع :آموزش آشپزی

 

شیرینی مربایی جزو خوشمزه ترین شیرینی هایی هست که در دسته شیرینی های خشک قرار می گیرد و معمولا به خاطر ماندگاری و صد البته خوشمزگی آن در دسته شیرینی های پرطرفدار هم قرار می گیرد.


طرز تهیه مارمالاد هویج,آموزش طرزتهیه مارمالاد هویج,درست کردن مارمالاد هویج

 

 

مواد لازم :

 


 هویج  ۵۰۰ گرم
شکر   ۵۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری 
گلاب  ۱/۴ لیوان 
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق مرباخوری
آبلیمو ۲ قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه  :


هویج ها را شسته پوست کنده و خرد کنید و در یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا هویج بپزد و نرم شود.

سپس با میکسر هویج ها را پوره کنید. هویج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بریزید. شکر و هل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید و اجازه دهید تا مارمالاد قوام آید.

 

پس از جا افتادن مارمالاد پودر ژلاتین را با گلاب مخلوط کرده و روی بخار آب بن ماری کنید تا ژلاتین کاملا حل شود. مخلوط ژلاتین را به مارمالاد اضافه کرده و هم زده سپس آبلیمو را اضافه کرده و هم زده و از روی حرارت بردارید.

اجازه دهید تا مارمالاد خنک شود سپس در بطری شیشه ای ریخته و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

 

سایر نکات:


به جای ژلاتین می توانید از تخم به استفاده کنید من برای همه ی مرباهایی که درست می کنم از تخم به استفاده می کنم.

 

به این صورت که یک قاشق چایخوری تخم به را لحظه اوایل پخت اضافه می کنم و در آخر پخت هسته ها را از مربا برمی دارم.

 

 

 

 

منبع سایت: sarashpazpapion.com

 

 

 

 


برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , آموزش شیرینی پزی , سایت شیرینی پزی , مارمالاد هویج , آموزش درست کردن مارمالاد هویج , طرز تهیه مارمالاد هویج , آموزش طرزتهیه مارمالاد هویج , درست کردن مارمالاد هویج ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام