
مجموع :آموزش آشپزی
نظرتان درباره پخت یک نان خوشمزه و متفاوت در خانه چیست؟ اگر فکر میکنید از پس این کار برنمی آیید ما به شما کمک میکنیم. در این مطلب میتوانید طرز تهیه نان کدوتنبل را یاد بگیرید.
مواد لازم:
- نصف پیمانه پوره کدوتنبل
- یک پیمانه آب گرم
- یک قاشق غذاخوری آب گرم
- یک چهارم قاشق چایخوری مایه خمیر
- یک و یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- مقداری ادویه پای کدوتنبل (دارچین، جوزهندی، زنجبیل، میخک)
- ۳ پیمانه آرد ساده
- ۲ قاشق چایخوری آرد ذرت
طرز تهیه:
۱. در یک کاسه متوسط، پوره کدو تنبل را با یک پیمانه و یک قاشق غذاخوری آب گرم، مایه خمیر، نمک و ادویه ترکیب کنید. آرد را هم اضافه کرده و کاملا با مواد ترکیب کنید. روی کاسه را با یک دستمال مرطوب بپوشانید و بگذارید ۱۲ تا ۱۶ ساعت ور بیاید.
۲. آرد را روی سطح آردی بگذارید و یک کفگیر آردی را روی آن بکشید و باز هم روی آن آرد بپاشید. با انگشت خمیر را فشار دهید تا به صورت مربعی با ضخامت حدود ۳ سانتیمتر درآید. همه گوشههای خمیر را به سمت مرکز تا کنید، سپس آن را برگردانید و یک قرص نان گرد تشکیل دهید.
۳. سینی فر را با آرد ذرت بپوشانید.
۴. نان را روی سینی آرد و کنجد پاشیده قرار دهید و دوباره همه طرف آن را آرد بپاشید و یک پارچه آردی را روی خمیر قرار دهید و بگذارید یک و نیم ساعت دیگر بماند و ور بیاید.
۵. دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و یک ماهیتابه با 5 سانتیمتر آب را در طبقه پایین آن قرار دهید. سینی را همراه با آب پایین فر بگذارید. قبل از پخت یک برش سطحی روی خمیر ایجاد کنید.
۶. به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید. سینی را برگردانید و ۲۰ دقیقه دیگر بپزید یا تا وقتی قهوهای طلایی شود.
آموزش طرزتهیه نان کدوتنبل
منبع سایت:bartarinha.ir