close
چت روم

دستورپخت بادمجان پلو قزوینی

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
دستورپخت بادمجان پلو قزوینی دستورپخت بادمجان پلو قزوینی

دستورپخت بادمجان پلو قزوینی

              مجموع :آموزش آشپزی

 

 

این غذای محلی قزوینی که غذایی لذیذ و خوشمزه است اگر شما هم از اینکه هرروز غذاهای تکراری درت کنید خسته شده اید مارا همراهی کنید.

 

آموزش غذاهای محلی,بادمجان پلو قزوینی,آموزش دستورپخت بادمجان پلو,غذای محلی

 

مواد لازم  :

 


برنج  5 پیمانه 
بادمجان حلقه شده  1 کیلوگرم 
پیاز سرخ شده  1 پیمانه 
گوشت چرخ کرده  500 گرم 
گوجه فرنگی حلقه شده 5 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
روغن نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
دارچین و زردچوبه به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:


ابتدا بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم، به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پخته شود.

 

سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لا به لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم و بعد از دم کشیدن نوش جان می کنید.

 

 

 

منبع سایت:beytoote.com

 

 

 


برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , آموزش غذاهای محلی , بادمجان پلو قزوینی , آموزش دستورپخت بادمجان پلو , غذای محلی , طرزتهیه بادمجان پلو , آموزش درست کردن بادمجان پلو , درست کردن بادمجان پلو , دستور درست کردن بادمجان پلو ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام