close
چت روم

راه های مختلف خشک کردن میوه در منزل

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
راه های مختلف خشک کردن میوه در منزل راه های مختلف خشک کردن میوه در منزل

 

راه های مختلف خشک کردن میوه در منزل

              مجموع :آموزش آشپزی

 

میوه خشک شده جز تنقلاتی است که هم مورد علاقه کودکان است هم بسیار مقوی است و میتوان بجای تنقلاتی مثل چیپس و پفک آن را به عنوان میان وعده بچه ها جای داد.

 

 

آشپزی,آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,خشک کردن میوه


مواد لازم:

  • میوه  به مقدار لازم

میوه های خشک منبع غنی ویتامین های A، B1، B2، B3، B6 و پانتوتنیک اسید و نیز املاحی مثل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، مس و منگنز هستند و هر 100 گرم میوه خشک تقریباً 250 کالری انرژی و 1 تا 5 گرم پروتئین داره ..


خشک کردن میوه,روش های خشک کردن میوه,روش های مختلف خشک کردن میوه

 

روش کار:

1- اول میوه رو بعد از شستشو برش بزنید و حلقه حلقه کنید. دقت کنید حلقه ها نباید زیاد کلفت و نه خیلی نازک باشه. برش های میوه رو داخل سینی فر بچینید. میوه هایی مثل موز و سیب که احتمال سیاه شدنش در مجاورت هوا هست رو قبل از قرار دادن داخل سینی داخل کمی آبلیمو و عسل ویا شکر قرار بدید. البته بهتره برای همه این میوه ها این کارو انجام بدید.

2- سینی رو داخل فر با حرارت کم قرار بدید. بسته به ضخامت میوه ها از یک تا سه ساعت برای خشک شدنشون زمان لازم هست. مرتب میوه ها رو چک کنید و هر وقت کاملا خشک شده بود اونها رو از فر خارج کنید.

روش های مختلف خشک کردن میوه,خشک کردن میوه در منزل,مراحل خشک کردن میوه در منزل

یه روش دیگه برای خشک کردن میوه ها استفاده از شوفاژ یا بخاری هست. سینی میوه ها رو روی شوفاژ قرار بدید و یکی دو روز صبر کنید تا میوه ها کاملا خشک بشه.

نکته ها:

1- میتونید بعد از برش زدن میوه ها اونها رو داخل شربت غلیظی که درست کردید قرار بدید و سپس داخل سینی بچینید. استفاده از شربت باعث شیرین و براق شدن میوه ها میشه. 

2- برای روی سیبها میتونید از کمی دارچین استفاده کنید.

خواص میوه خشک شده,فواید میوه خشک شده,مراحل خشک کردن میوه

3- بهتره هر میوه ای رو جدا جدا داخل فر قرار بدید چون زمان خشک شدن هر میوه با میوه دیگه فرق میکنه.

4- برش های پرتقال رو حتما به شربت آغشته کنید چون پرتقال بعد از خشک شدن کمی تلخ میشه.

5- اگه میخواید از بخاری یا شوفاژ برای خشک کردن استفاده کنید پیشنهاد میکنم از یه تکه آلومینیوم به جای سینی استفاده کنید تا روند کار زودتر طی بشه.

6- بهتر است کف سینی رو کاغذ روغنی بذارید و چیپسها رو توش بچینید در تصاویر نیست ولی بهتره که باشه توجه داشته باشید که چیپسها نباید روی هم قرار بگیرند چون درست خشک نمیشن و همینطور شربت اضافی شون رو هم باید حتما بگیرید که زود میسوزه! در فر بذارید.

7- پرتقال و سیبها رو با موز و توت فرنگی توی یک سینی نذارید.

8- دمای فر باید روی کمترین درجه ممکن باشه. شما باید ببینید کمترین درجه فرتون چنده و روی همون درجه بذارید.

روش های مختلف خشک کردن میوه,خشک کردن میوه در منزل,مراحل خشک کردن میوه در منزل

خشک کردن میوه در منزل

 

 

 

سایت آموزش آشپزی,خشک کردن میوه,روش های خشک کردن میوه

9- مرتب چکش کنید و وقتی دیدید که روش کاملا خشک شده از فر بیرون آورده و چیپسها رو پشت و رو کنید و بذارید اون سمتش هم کاملا خشک بشه.

10- به دلیل وجود کاغذ روغنی، چیپسها به سادگی قابل اتنقال به ظرف هستند و به سینی نمیچسبه. چیپسها رو توی دمای اتاق یا یخچال میتونید نگهداری کنید.

11- میتونید از این شربت استفاده کنید و میوه ها رو توی یک ظرف بزرگ بریزید و در شربت آغشته کنید. میتونید برای سرعت دادن به کار همه میوه ها رو با هم بریزید توی شربت ولی توت فرنگیها رو جدا بذارید چون رنگ بقیه میوه ها رو قرمز میکنه!

شربت: 1 لیوان شکر رو با 4/3 لیوان آب بذارید 5 دقیقه بجوشه.

 

 

 

سایت منبع:bartarinha.ir

 

 

 

 

 

برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , خشک کردن میوه , روش های خشک کردن میوه , روش های مختلف خشک کردن میوه , خشک کردن میوه در منزل , مراحل خشک کردن میوه در منزل , خواص میوه خشک شده , فواید میوه خشک شده , مراحل خشک کردن میوه ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام