close
چت روم

طرز تهیه نان هندی

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
طرز تهیه نان هندی طرز تهیه نان هندی

طرز تهیه نان هندی

              مجموع :آموزش آشپزی

 

اگر شماهم دوست دارید صبح ها نان داغ بخورید و برای گرفتن آن مجبور نباشید نانوایی بروید حتما این پست را بخوانید چون که ما طرز تهیه نان هندی که بدون تنور و فر درست میشود را برای شما عزیزان گذاشته ایم.

آشپزی,آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,آموزش نان,آموزش انواع نان,نان هندی

مواد مورد نیاز:

  • آب گرم: ¾ پیمانه
  • مخمر خشک فعال: ۱ قاشق چای خوری
  • شکر:  ۳ قاشق چای خوری
  • روغن زیتون:  ۲ قاشق غذا خوری
  • ماست: ۳ قاشق غذا خوری
  • آرد:  ۲ و ¼ پیمانه
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
  • کره برای چرب کردن نان

ابزار مورد نیاز:

  • تابه
  • هم زن
  • چنگال
  • قاشق چوبی
  • حوله و پلاستیک
  • ظرف هم زن

آموزش درست کردن نان هندی,درست کردن نان هندی,دستور درست کردن نان هندی

 

 

طرز تهیه نان هندی

1. ابتدا می خواهیم با مایه خمیر شروع کنیم. آب را تا ۱۰۰ الی ۱۱۵ درجه فارنهایت (۳۷ تا ۴۶ درجه سانتیگراد) گرم کنید. سپس ۱ قاشق چای خوری شکر را به آن اضافه کنید. در نهایت مایه خمیر را اضافه کنید و با چنگال هم بزنید. اجازه دهید مخمر به مدت ۱۰ دقیقه در آب بماند تا کمی پف کند. اگر پف نکرد باید از نو شروع کنید چون یا مخمر کهنه بوده یا آب به اندازه کافی گرم نبوده تا مخمر را فعال کند.


آشپزی,آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,آموزش نان,آموزش انواع نان,نان هندی,نان,طرزتهیه نان هندی

2. اکنون مخلوط مخمر را داخل ظرف بزرگی بریزید و باقیمانده شکر، روغن و ماست را به آن اضافه کنید و با هم زن هم بزنید.


آموزش درست کردن نان هندی,درست کردن نان هندی,دستور درست کردن نان هندی

3. یک پیمانه آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شود. هم زن را کنار بگذارید و با قاشق چوبی ادامه دهید.


نان هندی,نان,طرزتهیه نان هندی,آموزش درست کردن نان هندی

4. یک پیمانه دیگر آرد را اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید. کمی آرد روی سطحی که می خواهید خمیر را درست کنید بریزید و به مدت ۸ دقیقه خمیر را ورز دهید. سپس آن را داخل ظرفی که با روغن چرب کرده اید قرار دهید و روی آن را با پلاستیک و حوله بپوشانید. آن را در جای گرمی قرار دهید تا خمیر خودش را بگیرد و پف کند.


آشپزی,آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,آموزش نان,آموزش انواع نان

5. خمیر را برداشته و به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید به شکل توپ در بیاورید و با وردنه صاف کنید.


طرزتهیه نان هندی,آموزش درست کردن نان هندی


6. یک عدد تابه نچسب یا چدنی را روی اجاق گاز قرار دهید تا داغ داغ شود. سپس خمیر را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه داخل آن تابه قرار دهید. روی خمیر حبابی شکل می شود. خمیر را برگردانید و ۱ الی ۲ دقیقه دیگر صبر کنید. وقتی روی هر دو طرف کمی متمایل به رنگ قهوه ای شد نان را از تابه بردارید.


آموزش نان,آموزش انواع نان,نان هندی,نان,طرزتهیه نان هندی

7. هر دو طرف نان ها را با کره کمی چرب کنید. حتی می توانید روی آن را با کمی جعفری و گشنیز چرب کنید.


آشپزی,آموزش آشپزی,سایت آموزش آشپزی,آموزش نان


 

منبع سایت:bartarinha.ir

 

 


برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , آموزش نان , آموزش انواع نان , نان هندی , نان , طرزتهیه نان هندی , آموزش درست کردن نان هندی , درست کردن نان هندی , دستور درست کردن نان هندی ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام