
دستور پخت میگو و بروکلی اسپایسی (یک خوراک چینی-آمریکایی)
مجموع :آموزش آشپزی
میگو که از دسته مواد غذایی که بسیار مقوی و پرخاصیت , خوراک میگو جز غذاهای دریایی به حساب می آید این غذا که غذایی دوملیتی است و بسیار خوشمزه و رژیمی است .
مواد لازم برای 4 نفر:
۵۰۰ گرم میگوی آماده متوتا سایز ۴۰-۳۱
حدود ۵۰ گرم (یک چهارم پیمانه) آب
۱/۵ق غ سس سویا
۲ ق چ سیر رنده شده
۲ ق چ فلفل سبز تند ریز شده
۱ ق غ زنجبیل تازه رنده شده
۱/۲ ق چ فلفل قرمز تند خرد شده
۲ ق چ نشاسته ذرت
۱ ق چ عسل
۱ ق غ روغن زیتون
۲ پیمانه کلم بروکلی بدون ساقه
۱/۴ پیمانه پیازچه خرد شده
طرز تهیه :
در یک ظرف کوچک ،آب،سس سویا،سیر،فلفل قرمز و سبز،عسل و نشاسته را خوب مخلوط کنید
ووک یا ماهیتابه گودی را روی حرارت زیاد داغ کنید،روغن در ووک ریخته،کلم بروکلی و کمتر از یک دقیقه بعد میگو را اضافه کنید.
مواد را مخلوط کرده و بلافاصله مواد مرحله یک را اضافه نمایید.
همه مواد را خوب مخلوط کنید و با تغییر رنگ میگو ها به صورتی (حد اکثر ۴ دقیقه)شعله را خاموش کرده و پیازچه را اضافه کنید.
خوراک شما آماده است.
منبع سایت: matoota.seafood
برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , آموزش غذای چینی , آموزش دستورپخت انواع میگو , خوراک میگو اسپایسی , میگو , آموزش درست کردن خوراک میگو اسپایسی , درست کردن خوراک میگو اسپایسی , دستور درست کردن خوراک میگو اسپایسی ,