close
چت روم

دستورپخت دیگچه مشهدی

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
دستورپخت دیگچه مشهدی دستورپخت دیگچه مشهدی

دستورپخت دیگچه مشهدی

              مجموع :آموزش آشپزی

 

دیگچه یک نوع دسر سنتی از شهر مشهد است که دستورپخت آن شبیه شیربرنج است اما طعم آن بسیار عالی و فوق العاده است و شما میتوانید آن را به عنوان دسر در مهمانی های خود استفاده کنید .

 

آموزش طرزتهیه دسر,آموزش دیگچه مشهدی,آموزش انواع دسر,دیگچه مشهدی,آموزش درست کردن دیگچه مشهدی

 

 

مواد لازم برای ۵ نفر:

یک لیوان برنج نیمه دانه طارم

2 لیوان شیر

یک لیوان گلاب

یک و نیم لیوان شکر (بسته به ذائقه تان، بچشید)

2 قاشق غذاخوری کره

نصف قوطی خامه صبحانه (در صورت چرب نبودن شیر)

2 لیوان آب

به مقدار لازم زعفران دم کرده

یک قاشق چایخوری هل

 

نکته:


دیگچه را بلافاصله بعد از سرد شدن می‌شود خورد، 12 ساعت زمان قرار دادن در جای سرد برای بهتر برش خوردن آن است.

 

طرز تهيه:

  1. ابتدا برنج را با یک لیوان آب از دوساعت قبل خیس کنید.
  2. آب برنج را خالی کرده و درون قابلمه‌ای با دو پیمانه آب بگذارید بپزد.
  3. آبش که تمام شد نصف شیر را اضافه کنید و بگذارید با شعله کم بپزد.
  4. شیر که به خورد برنج رفت دوباره بقیه شیر را اضافه کنید
  5. بعد از اطمینان از پخت کامل برنج (به اندازه‌ای پخته شود که مواد کمی سفت شود) شکر را ریخته و دوباره روی شعله قراردهید تا شکر به خورد برنج برود.
  6. سپس زعفران و هل و گلاب را هم اضافه کنید و هم بزنید.
  7. درآخر هم کره و خامه را اضافه کنید. (اگر شیر پر چرب ریختید دیگر خامه نزنید.)
  8. دیگچه را به مدت ۲۰ دقیقه با شعله کم مثل برنج دم کنید
  9. درون سینی ریخته 12 ساعت در جای خنک قرار داده
  10. بعد از اینکه خودش را گرفت برش زده و نوش جان کنید.
منبع سایت:bartarinha.ir

 

برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , آموزش شیرینی پزی , شیرینی پزی , آموزش طرزتهیه دسر , آموزش دیگچه مشهدی , آموزش انواع دسر , دیگچه مشهدی , آموزش درست کردن دیگچه مشهدی , درست کردن دیگچه مشهدی , دستور درست کردن دیگچه مشهدی ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام