
مجموع :آموزش آشپزی
دیگچه یک نوع دسر سنتی از شهر مشهد است که دستورپخت آن شبیه شیربرنج است اما طعم آن بسیار عالی و فوق العاده است و شما میتوانید آن را به عنوان دسر در مهمانی های خود استفاده کنید .
مواد لازم برای ۵ نفر:
یک لیوان برنج نیمه دانه طارم
2 لیوان شیر
یک لیوان گلاب
یک و نیم لیوان شکر (بسته به ذائقه تان، بچشید)
2 قاشق غذاخوری کره
نصف قوطی خامه صبحانه (در صورت چرب نبودن شیر)
2 لیوان آب
به مقدار لازم زعفران دم کرده
یک قاشق چایخوری هل
نکته:
دیگچه را بلافاصله بعد از سرد شدن میشود خورد، 12 ساعت زمان قرار دادن در جای سرد برای بهتر برش خوردن آن است.
طرز تهيه:
- ابتدا برنج را با یک لیوان آب از دوساعت قبل خیس کنید.
- آب برنج را خالی کرده و درون قابلمهای با دو پیمانه آب بگذارید بپزد.
- آبش که تمام شد نصف شیر را اضافه کنید و بگذارید با شعله کم بپزد.
- شیر که به خورد برنج رفت دوباره بقیه شیر را اضافه کنید
- بعد از اطمینان از پخت کامل برنج (به اندازهای پخته شود که مواد کمی سفت شود) شکر را ریخته و دوباره روی شعله قراردهید تا شکر به خورد برنج برود.
- سپس زعفران و هل و گلاب را هم اضافه کنید و هم بزنید.
- درآخر هم کره و خامه را اضافه کنید. (اگر شیر پر چرب ریختید دیگر خامه نزنید.)
- دیگچه را به مدت ۲۰ دقیقه با شعله کم مثل برنج دم کنید
- درون سینی ریخته 12 ساعت در جای خنک قرار داده
- بعد از اینکه خودش را گرفت برش زده و نوش جان کنید.
منبع سایت:bartarinha.ir
برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , آموزش شیرینی پزی , شیرینی پزی , آموزش طرزتهیه دسر , آموزش دیگچه مشهدی , آموزش انواع دسر , دیگچه مشهدی , آموزش درست کردن دیگچه مشهدی , درست کردن دیگچه مشهدی , دستور درست کردن دیگچه مشهدی ,