
مجموع :آموزش آشپزی
آموزش دستور پخت خورشتت مرغ ناردونی خوشمزه که با انار و رب و انار درست میشه که شما عزیزان مطابق با ذائقه خود می توانید آن را ترش یا ملس درست کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده خود لذت ببرید.
مواد لازم:
مرغ ....٤تیکه
پیاز متوسط.... یک عدد
انار دون شده .... یک و نیم لیوان
آب انار.... یک لیوان
آلو بخارا.... حدود 5 عدد
رب گوجه.... یک قاشق.غ
رب انار.... یک قاشق.غ
زعفران. نمک. فلفل سیاه. زردچوبه
شکر در صورت لزوم برای ملس شدن که من نزدم چون انارام شیرین بود
طرز تهيه :
پیازرو که ریز خرد کردیم با زردچوبه تفت میدیم.
مرغهارو داخل پیاز میندازیم. زعفران. فلفل سیاه رو اضافه وتفت میدیم تا مرغ سرخ بشه رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم آب انار رابهمراه کمی آب روش میریزیم تا مرغها نیم پز بشه.
نیم ساعت بعدش رب انار و انارهای دون شده و آلوها رو اضافه کرده و میذاریم تا با حرارت ملايم بپزه و جابیفته.
نکته :
وقتی انار رو اضافه کردین درپوش قابلمه را نزارید زیرا دانه های ان سفید خواهند شد .
اگر از انار ترش استفاده ميكنيدباتوجه به سلیقه خودتون میتونید کمی شکر اضافه کنید.
برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , آموزش طرزتهیه مرغ , آموزش دستور پخت مرغ ناردونی , آموزش انواع مرغ , مرغ ناردونی , آموزش درست کردن مرغ ناردونی , درست کردن مرغ ناردونی , دستور پخت مرغ ناردونی ,