آموزش دستورپخت نرگسی اسفناج

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
آموزش دستورپخت نرگسی اسفناج آموزش دستورپخت نرگسی اسفناج

 

آموزش دستورپخت نرگسی اسفناج

              مجموع :آموزش آشپزی

 

نرگسی اسفناج جزء غذاهای خوشمزه ای است که با اسفناج میتوان درست کرد و غذایی است که بسیار مقوی و لذیذ می باشد.امیدواریم این پست موردتوجه شما عزیزان قرار بگیرد.

 

آموزش غذای ایرانی, آموزش نرگسی اسفناج,آموزش طرز تهیه نرگسی اسفناج, نرگسی اسفناج,

 

موادلازم:

اسفناج تازه  500 گرم

پیاز     2 عدد

تخم مرغ    4 عدد

سیر 4   حبه

طرز تهيه:

15دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند.

در مدتی که اسفناج میپزد پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس سیرهای رنده شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.

پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه باهم تفت دهید.

 

پس از تفت دادن نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغ ها بسته شوند. سپس نرگسی را در ظرف بکشید و سرو کنید.

 

 


برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , آموزش غذای ایرانی , آموزش نرگسی اسفناج , آموزش طرز تهیه نرگسی اسفناج , نرگسی اسفناج , آموزش درست کردن نرگسی اسفناج , درست کردن نرگسی اسفناج آموزش نرگسی اسفناج , دستور پخت نرگسی اسفناج ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام