
آموزش دستورپخت نرگسی اسفناج
مجموع :آموزش آشپزی
نرگسی اسفناج جزء غذاهای خوشمزه ای است که با اسفناج میتوان درست کرد و غذایی است که بسیار مقوی و لذیذ می باشد.امیدواریم این پست موردتوجه شما عزیزان قرار بگیرد.
موادلازم:
اسفناج تازه 500 گرم
پیاز 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
سیر 4 حبه
طرز تهيه:
15دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند.
در مدتی که اسفناج میپزد پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس سیرهای رنده شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.
پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه باهم تفت دهید.
پس از تفت دادن نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغ ها بسته شوند. سپس نرگسی را در ظرف بکشید و سرو کنید.