آموزش طرز تهیه کوفته قالبی سیب و عدس و گردو

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
آموزش طرز تهیه کوفته قالبی سیب و عدس و گردو آموزش طرز تهیه کوفته قالبی سیب و عدس و گردو

آموزش طرز تهیه کوفته قالبی سیب و عدس و گردو

              مجموع :آموزش آشپزی

 

 کوفته ای متفاوت با طعم بسیار عالی که غذایی جدید و متفاوت و مقوی است  که جز غذاهای رژیمی می باشد.

عزیزانی که برای کاهش وزن خود رژیم گرفته اند می توانند این غذا را درست کنند. 

 

آموزش پخت کوفته,آموزش طرز تهیه انواع کوفته,آموزش طرز تهیه کوفته عدس,آموزش درست کردن کوفته عدس و سیب

 

 

مواد لازم برای کوفته قالبی سیب و عدس و گردو :

 

 


 عدس نپخته یک پیمانه 
 گردوی خرد شده یک پیمانه 
 پودر دانه کتان ۳ قاشق غذاخوری 
آب  نصف پیمانه 
سیر له شده ۳ حبه
پیاز خردشده یک و نیم پیمانه
کرفس خردشده یک پیمانه
هویج رنده شده یک پیمانه
سیب پوست کنده و رنده شده یک سوم پیمانه
کشمش یک سوم پیمانه
 آرد جو نصف پیمانه
پودر سوخاری سه چهارم پیمانه
آویشن سه چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

 

 

لعاب سیب و بالزامیک:

 

 

 

 

کچاپ  یک چهارم پیمانه 
سرکه بالزامیک  دو قاشق غذاخوری 
* کره سیب 

دو قاشق غذاخوری

 

 

 

 

 

 

 

کره سیب (کره سیب شکل خیلی غلیظ پوره سیب است که با حرارت کم و مدت طولانی سیب را با آب می‌پزند تا قند موجود در آن کاراملیزه شده و کره سیب به رنگ قهوه ای درآید.)

 

 

 

طرز تهیه کوفته قالبی سیب و عدس و گردو :

 

 

دمای فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. عدس‌ها را بشویید و با نمک و سه پیمانه آب داخل قابلمه بریزید تا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید، در آن را بردارید و ۴۰-۴۵ دقیقه بپزید. دائما هم بزنید و اگر نیاز بود آب اضافه کنید. هدف این است که عدس‌ها کاملا پخته و له شوند. سپس عدس را بکوبید.

 

 

گردو‌ها را حدود ۸-۱۰ دقیقه در فر با دمای ۳۲۵ درجه قرار دهید. سپس از فر خارج کرده و دمای فر را به ۳۵۰ درجه فارنهایت افزایش دهید.

پودر کتان را با آب در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و کنار بگذارید.

 

یک قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر و پیاز را به مدت ۵ دقیقه در آن تفت دهید. نمک بزنید. حالا کرفس خردشده و سیب و هویج رنده شده و عدس له شده را اضافه کنید. ۵ دقیقه یا بیشتر تفت بدهید. از روی حرارت بردارید.

 

 

در یک کاسه بزرگ همه مواد را با هم ترکیب کنید. نمک و فلفل آن را مزه کنید.

 

 

ظرف مخصوص فر را چرب کنید و روی آن کاغذ روغنی بیندازید. مخلوط را محکم در ظرف فشار دهید. مواد لعاب را ترکیب کنید و سپس نیمی از آن را روی کوفته پخش کنید. بقیه را نگه دارید تا با کوفته بخورید.

 

 

به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید. لبه ها باید قهوه ای روشن شوند. اجازه دهید کمی سرد شود و سپس برش داده و میل کنید.

 

کوفته سیب عدس گردو,کوفته سیب عدس گردو,دستور پخت کوفته سیب عدس گردو,آموزش طرزتهیه کوفته سیب عدس

 

 

 

 

 

منبع سایت:beytoote.com

 

 

 

 


برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , آموزش غذاهای رژیمی , آموزش طرز تهیه انواع کوفته , آموزش طرز تهیه غذاهای رژیمی , آموزش درست کردن کوفته عدس و سیب , آموزش درست کردن کوفته سیب عدس گردو , آموزش کوفته عدس و گردو , کوفته سیب عدس گردو , دستور پخت کوفته سیب عدس گردو ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام