آموزش درست کردن کاپ کیک زنجبیل و قهوه

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
آموزش درست کردن کاپ کیک زنجبیل و قهوه آموزش درست کردن کاپ کیک زنجبیل و قهوه

آموزش درست کردن کاپ کیک زنجبیل و قهوه

              مجموع :آموزش آشپزی

 

کاپ کیک زنجبیل و قهوه با طعم عالی و متفاوتی که دارد میتواند یه سوپرایز عالی برای مهمان های عزیز شما باشد اگر شما هم دنبال طعم متفاوتی از کاپ کیک هستید حتما این پست مارا دنبال کنید.

 

طرزتهیه کاپ کیک زنجبیل و قهوه,دستور پخت کاپ کیک زنجبیل و قهوه,آموزش درست کردن کاپ کیک زنجبیل و قهوه

 


🧡 مواد لازم:

آرد سفید 1 و 3/4 پیمانه

بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری

پودر زنجبیل خشک 2 قاشق چای خوری

دارچین 3/4 قاشق چای خوری

کره آب شده 100 گرم

زنجبیل تازه رنده شده 2 قاشق غذاخوری

قهوه داغ 1/2 پیمانه

شیره خرما یا انگور یا عسل 1/2 پیمانه

شکر قهوه ای 3/4 پیمانه

یک عدد تخم مرغ درشت به دمای محیط رسییده به اضافه دو عدد زرده تخم مرغ


🧡طرز تهیه:


اول همه مواد را اندازه گیری کنید و به دمای محیط برسانید.

بعد فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس داخل قالب های کاپ کیک کاغذ قرار دهید یا میتونید یک قالب گرد معمولی رو آماده کنید.


در کاسه ای مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، پودر زنجبیل ، دارچین را الک کنید.

در کاسه همزن کره آب شده را با زنجبیل تازه رنده شده و قهوه مخلوط کنید. بعد شکر قهوه ای و شیره یا عسل را اضافه کنید و با دور کند مخلوط کنید. بعد تخم مرغ و زرده ها را اضافه کنید و حدود یک دقیقه همه مواد را با هم مخلوط کنید.

در آخر مخلوط آرد را کم کمم اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید تا همه مواد کاملا یکدست شوند. مواد کیک را بین قالب های کاپ کیک تقسیم کنید.

 

قالب را در طبقه وسط فر 180 درجه از پیش گرم شده قرار دهید. زمان پخت بین 15 تا 20 دقیقه برای کاپ کیک خواهد بود. بعد از خارج کردن کاپ کیک ها از فر 5 دقیقه صبر کنید بعد کاپ کیک ها را از قالب خارج کنید.

این کاپ کیک ها را میتوانید با خامه فرم گرفته یا کرم پنیری تزئین کنید. یا فقط روی آنها پودر قند و دارچین الک کنید.


🧡نکته: شیره یا عسل در این دستور را میتوانید با نصف پیمانه شکر سفید + 1/4 پیمانه آب جایگزین کنید.

به این صورت که شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا داخل آب حل شود و بعد از خنک شدن داخل دستور استفاده کنید.


🧡نکته: اگر طعم قهوه داخل کیک را دوست ندارید میتوانید آن را با آب جایگزین کنید.

یا اگر به قهوه دم کرده دسترسی ندارید یک قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری (نسکافه) را با 1/2 پیمانه آب جوش مخلوط کنید و به جای قهوه استفاده کنید

 

 


برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , شیرینی پزی , آموزش شیرینی پزی , سایت شیرینی پزی , آموزش درست کردن کاپ کیک , آموزش درست کردن انواع کاپ کیک , آموزش کاپ کیک زنجبیل , کاپ کیک زنجبیل و قهوه , طرزتهیه کاپ کیک زنجبیل و قهوه , دستور پخت کاپ کیک زنجبیل و قهوه , آموزش درست کردن کاپ کیک زنجبیل و قهوه ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام