close
چت روم

طرز تهیه باقلوای ترکی به شیوه ایرانی

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
طرز تهیه باقلوای ترکی به شیوه ایرانی طرز تهیه باقلوای ترکی به شیوه ایرانی

طرز تهیه باقلوای ترکی به شیوه ایرانی

              مجموع :آموزش آشپزی

 

باقلوا از خوشمزه ترین و لذیذترین شیرینی های ایران و ترکیه است ؛شما عزیزان هم میتوانید باقلوا را با خمیر یوفکا درست کنید هم خمیری که خودتان درست کرده اید امیدوارم این پست مورد پسند شما هنردوستان عزیز واقع شود.

 

آموزش آشپزی,آموزش شیرینی پزی,آموزش باقلوا,آموزش باقلوا ترکی

 

مواد لازم:

خمیر ورقه ای آرد          15 ورقه

کره دوب شده              یک چهارم پیمانه

گردو                           نصف پیمانه (کاملا خرد شود)

پودر پسته و نارگیل       مقداری برای تزیین


ترکیبات شهد:

شکر                          2 پیمانه

آب                             یک پیمانه

گلاب                         یک چهارم پیمانه

هل                           یک هشتم قاشق سوپ خوری (اختیاری)

زعفران                      یک هشتم قاشق سوپ خوری (اختیاری)

آب لیموی تازه            یک تا دو قطره (اختیاری)


طرز تهیه:

• فر را از پیش روی دمای 350 درجه فارنهایت، گرم کنید.

• یک تابه به اندازه 23*33 برداشته، کف و دیواره های آن را کره بمالید.

• ورقه های خمیر را بازکرده و با یک پارچه نمدار روی آن ها را بپوشانید تا در اثر مجاورت با هوا خشک نشوند.

• یکی از ورقه های خمیر را تا کنید و آن را به اندازه تابه درآورید و درون تابه قرار دهید، رویش را کره مالیده و این کار را تا حدی که 4 لایه خمیر در تابه قرار گیرد ادامه دهید.

• 2 تا 3 قاشق سوپ خوری از پودر گردو را روی آن ها بپاشید و این کا را دوبار دیگر نیز تکرار کنید.

• روی آخرین لایه از گردوها که رویش با ورقه خمیر پوشانده شده، کره مالیده و این کار را تا آخرین ورقه ادامه دهید.

• با یک چاقوی تیز، برش های مربع یا لوزی شکلی را تا کف تابه ایجاد کنید.

• باقلوا را در فر به مدت 45 -40 دقیقه یا تا زمانی که طلایی – قهوه ای رنگ شده و ترد شوند حرارت دهید.

• وقتی باقلوا در حال پختن است، شهد را آماده کنید.

• برای تهیه شهد، ابتدا آب و شکر را جوشانده تا شکر کاملا در آب حل شود. زعفران را در 2 قاشق سوپ خوری آب داغ حل کرده و به شهد اضافه کنید، هل را نیز اضافه کرده و تا 15 دقیقه آن را بجوشانید تا کمی غلیظ شود. گلاب را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه دیگر نیز شهد را حرارت دهید.

• شهد را از روی حرارت برداشته، دو قطره آب لیموی تازه در آن بچکانید و بگذارید خنک شود.
• باقلوا را از فر بیرون آورید و فورا شهد را روی آن بریزید.

• روی باقلوا را با پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین کنید و بگذارید کاملا خنک شود.

• تا وقتی کاملا سرد نشده روی آن را نپوشانید.

 

 

منبع سایت:akairan.com

 

 


برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آشپزی , سایت آموزش شیرینی پزی , آموزش شیرینی پزی , آموزش درست کردن باقلوا , آموزش شیرینی باقلوا , آموزش دستور پخت باقلوا , آموزش طرزتهیه باقلوا ترکی , آموزش درست کردن شیرینی باقلوا , آموزش باقلوا ترکی , آموزش باقلوا ترکی به سبک ایرانی ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام