
آموزش درست کردن شربت سرماخوردگی گیاهی
مجموع :سلامت
با رسیدن فصل سرما باید منتظر این باشیم که دوباره مریضی سرماخوردگی به سراغمون بیاد اما باید بدانید که داروهای شیمیایی که برای درمان این بیماری استفاده میکنیم علاوه براینکه باعث درمان بیماری می شوند مضرات بسیار زیادی دارند پس چه بهتر که از داروهای گیاهی برای درمان خود استفاده کنیم .
دراین پست ما آموزش درست کردن یک شربت سرماخوردگی گیاهی با تخم بالنگو را به شما آموزش میدهیم تابدون نیاز به داروهای شیمیایی در منزل خود را درمان کنید.
تخم بالنگو مقوی قلب است، باعث کاهش تپش قلب می شود
چگونگی تهیه شربت ضد سرماخوردگی
مصرف شربت تخم بالنگو مانع بروز سرماخوردگی در افراد میشود، تخم بالنگو مقوی معده، قلب و مغز است و اخلاط سوخته را دفع میکند، به همین دلیل قوه مُدبره را تقویت کرده در نتیجه مقاومت بدن افراد را در مقابل سرماخوردگی افزایش میدهد.
تخم بالنگو مقوی قلب است، باعث کاهش تپش قلب و احساس سبکی در قفسه سینه میشود همچنین در کاهش احساس وحشت نیز مفید است.
افراد و اطفالی که به طور دائم به نزله (ترشحات پشت حلق) و زکام (سرماخوردگی) دچار میشوند، اگر یک سال به طور مداوم به جای آب، شربت تخم بالنگو بخورند، دیگر سرما نمیخورند زیرا تخم بالنگو مقوی معده، قلب و مغز است و اخلاط سوخته را دفع میکند، به همین دلیل قوه مُدبره را تقویت کرده در نتیجه مقاومت بدن افراد را در مقابل سرماخوردگی افزایش میدهد.
شربت تخم بالنگو را میتوان در ورم روده (کولیت)، بهعنوان یک «کمک دارو» نیز تجویز کرد؛ مصرف این شربت تاثیر زیادی در درمان ورم روده دارد بهخصوص اگر میزان گلاب بیشتر باشد، در این صورت بهتر است شربت را گرم بخورند و شکم را گرم نگه دارند.
منبع سایت:beytoote.com