.jpg)
دستور پخت پای پرتقالی با روکش گاناش شکلاتی
مجموع :آموزش آشپزی
مواد لازمبرای کراست:
24 عدد بیسکوییت اوراو شکلاتی، بدون کرم، پودر شده
1/4 پیمانه کره آب شده
مواد لازمبرای فیلینگ:
حدود 100 گرم پودر ژله پرتقال
2 قاشق چایخوری اسانس پرتقال
1/2 پیمانه آب پرتقال
2ونیم پیمانه خامه فرم گرفته
حدود 311 گرم نارنگی ویا پرتقال،که پوستشونو درآوردینو کاملا خشک کردین آب روشون رو با دستمال
مواد لازمبرای تاپینگ:
1 پیمانه خامه پرچرب
حدود 340 گرم چیپسهای شکلاتی نیمه شیرین
طرزتهیه
پودر بیسکوییت و کره آب شده رو مخلوط کنین ته قالب 20 سانتیمتری فشار بدین و بزارین یخچال.
برای فیلینگ، پودر ژله پرتقال و 2/3 پیمانه آب جوش رو خوب مخلوط کنید تا حل شه بعد آب پرتقال رو داخل یک پیمانه بریزین و بقیش اونقدر یخ بریزین تا پیمانه پر شه.
بعد اینو روی ژله که حل کردین بریزین و مخلوط کنین تا کمی غلیظ شه.بعد یخها رو بردارید و خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و مخلوط کنین و بزارین یخچال 20 دقیقه.
حالا کراست و فیلینگ رو از یخچال قرار و نصف فیلینگ رو روی کراست بریزین و نارنگی یا پرتقال هارو روش بچینین بعد بقیه فیلینگ رو روش بریزین و 30 دقیقه بزارین یخچال تا بگیره خودشو مقداری.
برای گاناش، خامه رو گرم کنین بعد شکلات هارو داخلش بریزین و 4 دقیقه صبر کنید، سپس شروع کنین به هم زدن.اگه خیلی شله، یا اگه گرمه، چند دقیقه در یخچال قرار بدید.
حدود 1 پیمانه گاناش سرد یا ولرم رو روی پای بریزین و 20-30 دقیقه بزارین روی میز بمونه، بعد 4 ساعت الی یک شب بزارین بمونه یخچال.
حین سرو، گاناش رو که در یخچال سفت شده رو داخل قیف ماسوره پر کنین و تزیین کنین.
برای راحت بریدن، چاقو رو با آب گرم خیس کنین.
برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , آموزش شیرینی پزی , شیرینی پزی , آموزش درست کردن انواع پای , آموزش پای پرتقال , آموزش درست کردن پای پرتقال , پای پرتقال با روکش شکلاتی , آموزش درست کردن پای پرتقال با روکش گاناش , آموزش درست کردن گاناش ,