آموزش درست کردن سوهان

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
آموزش درست کردن سوهان آموزش درست کردن سوهان

آموزش درست کردن سوهان

              مجموع :آموزش آشپزی

 

 سوهان جز خوشمزه ترین و لذیذترین شیرینی ها است که شما عزیزان خود نیز میتوانید آن را در منزل درست کنید که به صورت های تخته ای یا لقمه ای هم هست.

 

آشپزی,آموزش آشپزی,آموزش پخت سوهان,آموزش درست کردن سوهان

 

 

 

موادلازم:

سوهان ۴۰۰ گرم

خامه ۱۵۰ گرم

شیر ۵۰۰ میلی لیتر

پودرژلاتین دو و نیم قاشق غذاخوری

زرده تخم‌مرغ ۴ عدد

آرد ۵۰ گرم

شکر ۷۵ گرم


طرز تهبه

سوهان و شیرُ رو حرارت بزارید تا سوهان حل بشه و شروع به جوشیدن کند.

شکر و زرده‌تخم‌مرغُ با همزن بزنید تا کرم‌رنگ و کشدار بشه.آرد و یه کوچولو شیر اضافه و با لیسک هم بزنید و به شیر و سوهان اضافه کنید.وقتی که غلیظ شد شعله خاموش و خامه و ژلاتین بن ماری شده اضافه کنید.خوب هم بزنید تا خوب مخلوط بشه.


بعد حدود ۶ ساعت میتونید برگردونید و تزیین کنید .

به جای خامه میتونید از پنیر لبنه هم استفاده کنید.

برای بن‌ماری کردن،روی پودرژلاتین ۱/۴ لیوان آب سرد بریزید.وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد،رو بخار کتری بزارید و هم بزنید تا وقتی شفاف بشه.

 

 


برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آموزش آشپزی , شیرینی پزی , آموزش شیرینی پزی , آموزش درست کردن سوهان , آموزش سوهان , آموزش طرزتهیه سوهان , آموزش طرزپخت سوهان , درست کردن سوهان لقمه ای , آموزش درست کردن سوهان لقمه ای , طرز تهیه سوهان , دستور پخت سوهان ,
کانال سایت در تلگرام