
آموزش درست کردن سوهان
مجموع :آموزش آشپزی
سوهان جز خوشمزه ترین و لذیذترین شیرینی ها است که شما عزیزان خود نیز میتوانید آن را در منزل درست کنید که به صورت های تخته ای یا لقمه ای هم هست.
موادلازم:
سوهان ۴۰۰ گرم
خامه ۱۵۰ گرم
شیر ۵۰۰ میلی لیتر
پودرژلاتین دو و نیم قاشق غذاخوری
زرده تخممرغ ۴ عدد
آرد ۵۰ گرم
شکر ۷۵ گرم
طرز تهبه
سوهان و شیرُ رو حرارت بزارید تا سوهان حل بشه و شروع به جوشیدن کند.
شکر و زردهتخممرغُ با همزن بزنید تا کرمرنگ و کشدار بشه.آرد و یه کوچولو شیر اضافه و با لیسک هم بزنید و به شیر و سوهان اضافه کنید.وقتی که غلیظ شد شعله خاموش و خامه و ژلاتین بن ماری شده اضافه کنید.خوب هم بزنید تا خوب مخلوط بشه.
بعد حدود ۶ ساعت میتونید برگردونید و تزیین کنید .
به جای خامه میتونید از پنیر لبنه هم استفاده کنید.
برای بنماری کردن،روی پودرژلاتین ۱/۴ لیوان آب سرد بریزید.وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد،رو بخار کتری بزارید و هم بزنید تا وقتی شفاف بشه.