.jpg)
آموزش درست کردن پاناکوتای وانیلی
مجموع :آموزش آشپزی
پاناکوتای دسری عالی و خوشمزه است که شما عزیزان میتوانید برای سرو در مجالس و مهمانی ها و تولدها از آن به عنوان دسر استفاده کنید .
مواد لازم :
شير.......٣ ليوان
شكر .......نصف ليوان ( سليقه ايه بنظر من كم بود اين مقدار(
پودر ژلاتین ......٣ ق غ
اب........٣/٤ليوان
خامه صبحانه .......١٥٠ گرم
وانيل.....١/٤ق چ
طرزتهیه
ژلاتين رو روي با اب سرد ميريزيم و ميزاريم اسفنجي بشه و ميزاريم روي حرارت غير مستقيم تا روون بشهحالا شير رو با شكر ميزاريم روي حرارت تا شكر حل بشه بد حرارت رو خاموش ميكنيم خامه رو ميريزيم داخل يك ظرف روي كتري (بخار كتري ) به روش بن ماري ابش ميكنيم بد به شيرمون اضافه ميكنيم)يا هردو داغ ياشن يا هردو سرد(.
والا ميبره خامه در شير بد ژلاتين روون شده رو بهش اضافه ميكنيم و كمي وانيل حالا ميزاريم موادمون كمي سرد بشه بد داخل قالبمون ميريزيم .
اين دسر خيلي خوشمزه و پر طرفداره حتما درست كنيد.