close
چت روم

آموزش درست کردن مافین هلو و تمشک

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
آموزش درست کردن مافین هلو و تمشک آموزش درست کردن مافین هلو و تمشک

آموزش درست کردن مافین هلو و تمشک

              مجموع :آموزش آشپزی

 

دستور پخت مافین تمشک و هلو جز خوشمزه ترین و لذیذترین مافین های میوه ای است که از آن میتوان برای پذیرایی در مهمونی های و دورهمی های دوستانه استفاده کرد.

 طرز تهیه مافین میوه ای,پخت مافین هلو و تمشک,آموزش درست کردن مافین هلو و تمشک

 

  مواد لازم:

آرد سفید            3 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر        3 قاشق چای خوری

نمک                 1/2 قاشق چای خوری

کره به دمای محیط رسیده    100 گرم

شکر                 1 پیمانه

شکر قهوه ای      1/4 پیمانه

تخم مرغ درشت  1 عدد + دو عدد زرده تخم مرغ

وانیل مایع          1 قاشق چای خوری

شیر                 1 پیمانه

تمشک درسته   1 پیمانه

هلوی سفت درشت خرد شده   یک عدد

 

طرز تهیه:

ابتدا همه مواد را اندازه گیری کنید و به دمای محیط برسانید.

فر را روی 200 درجه سانتی گراد روشن کنید و داخل قالب مافین کاغذ قرار دهید.
در کاسه بزرگی آرد را همراه نمک و بیکینگ پودر الک کنید.

کره نرم شده را همراه شکر سفید و شکر قهوه ای حدود 5 دقیقه با همزن بزنید تا سفید و پفی شود.

بعد تخم مرغ و زررده ها و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کردن را ادامه دهید.

نیمی از آرد و نیمی از شیر را اضافه کنید و با دور کند همزن مواد را مخلوط کنید.

بقیه آرد و شیر را هم اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.

نکته مهم اینجا این هست که مواد باید کاملا مخلوط و یکدست شوند ولی از زیاد همزدن مواد پرهیز کنید .

سه قاشق آرد اضافه داشتیم میوه ها را با این آرد خوب مخلوط کنید و به مواد کیک اضافه کنید.

بعد با یک لیسک میوه ها را داخل مواد فولد کنید. سعی کنید میوه ها له نشوند.

مواد این کیک کمی سفت هست با کمک دو عدد قاشق مواد را بین قالب ها تقسیم کنید.

بعد قالب را در طبقه وسط فر از پیش گرم شده قرار دهید زمان پخت بین 20 تا 25 دقیقه هست باید روی مافین ها کمی طلایی بشه .

وسط یکی از مافین ها یک سیخ چوبی فرو کنید اگر مواد بهش نچسبید پخته. بعد اقلا ده دقیقه اجازه بدید مافین ها داخل قالب سرد بشن و از قالب خارج کنید.


نکته: حتما حتما مواد رو از یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن اصلا با مواد سرد مافین رو درست نکنید که خراب میشه.


نکته: هلو همه جای ایران پیدا میشه ولی تمشک کمیابه میتونید مافین رو فقط با هلو درست کنید یا به جای تمشک از میوه ای دیگه استفاده کنید مثل توت فرنگی یا هر میوه ای که آب زیادی نداشته باشه میتونید از دونه های درسته انگور یاقوتی هم استفاده کنید.

 

 

منبع اختصاصی:boyeharam.ir

 

 

 

برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آشپزی , پخت کیک , پخت شیرینی , پخت انواع شیرینی , آموزش درست کردن انواع شیرینی , شیرینی میوه ای , آموزش پخت مافین تمشک و هلویی , طرز تهیه انواع مافین میوه ای , دستور پخت انواع مافین , درست کردن مافین هلو و تمشک , دستور پخت مافین میوه ای , پخت مافین تمشک و هلو , مافین تمشک و هلو , آموزش درست کردن مافین میوه ای , طرز تهیه مافین میوه ای , پخت مافین هلو و تمشک , آموزش درست کردن مافین هلو و تمشک ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام