close
چت روم

طرز تهیه برش برنجکی

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
طرز تهیه برش برنجکی طرز تهیه برش برنجکی

طرز تهیه برش برنجکی

              مجموع :آموزش آشپزی

 

 

یک شیرینی ساده و خوشمزه به خصوص برای بچه ها که هم عاشق شکلاتن هم برنجک که در وعده صبحانه هم میتوان از آن استفاده کرد یا میان وعده



آموزش آشپزی, شیرینی پزی,آموزش دسر

 

مواد لازم:

بیسکوئیت کرم دارشکلاتی   300 گرم

کره ذوب شده       حدود 100 گرم

شکلات شیری     200 گرم

شکلات تلخ        200 گرم

کره بادام زمینی  125 گرم

برنجک              115 گرم یا حدود 3 پیمانه


طرز تهیه:

برای این شیرینی به یک قالب مربع حدود 20 در 20 سانت نیاز دارید. کف قالب را چرب کنید و با کاغذ روغنی طوری بپوشانید که کناره های کاغذ روغنی از دیواره های قالب بیرون بزنه این کار برای ا ینه که بعد بتونید راحت کاغذ روغنی رو بگیرید و دسر رو از ظرف خارج کنید.


بیسکوئیت ها را داخل غذاساز پودر کنید و با کره ذوب شده مخلوط کنید. این مخلوط را کف قالب خوب پرس کنید. قالب را داخل یخچال بزارید.


شکلات ها را خرد کنید و همه را با هم داخل ظرفی ریخته به روش بن ماری ذوب کنید. یا میتونید شکلات رو داخل مایکروفر ذوب کنید. دیگه بحث ذوب کردن شکلات رو توضیح نمیدم چون بارها در موردش گفتیم. وقتی شکلات ها ذوب شد کره بادام زمینی رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کره بادام زمینی هم ذوب بشه اگه حس کردید هنوز تکه های شکلات یا کره بادام زمینی ذوب نشده دارید چند ثانیه دیگه داخل مایکروفر بزارید. حالا این مخلوط رو روی برنجک ها بریزید و خوب مواد رو با هم مخلووط کنید .


مخلوط شکلات و برنجک را داخل قالب روی لایه بیسکوئیتی بریزیید روی آن را صاف کنید و اقلا یک ساعت داخل یخچال بزارید. بعد گوشه های کاغذ روغنی را بگیرید و از قالب خارج کنید و با چاقو برش بزنید. برای اینکه بهتر برش بخوره میتونید چاقو رو زیر آب گرم بگیرید.


نکته: از برنجک بدون نمک یا برنجک های شیرین شده استفاده کنید

 

 

 


برچسب ها : آموزش آشپزی , سایت آشپزی , پخت شیرینی , آموزش پخت انواع شیرینی , طرز تهیه انواع شیرینی , آموزش درست کردن برش برنجکی , طرز تهیه برش برنجکی , آموزش پخت شیرینی برش برنجکی ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام