close
چت روم

دستور پخت کیک لیمو و پنیر خامه ای

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
دستور پخت کیک لیمو و پنیر خامه ای دستور پخت کیک لیمو و پنیر خامه ای

دستور پخت کیک لیمو و پنیر خامه ای

              مجموع :آموزش آشپزی

 

کیک لیمویی با پنیر خامه ای از اون کیک هاست که ارزشش رو داره برای عصرانه امتحان کنید. کمی پیچیده هست ولی واقعا خوشمزه میشه.

دستور پخت انواع کیک,درست کردن کیک لیمویی و پنیر خامه ای,کیک لیمویی و پنیرخامه ای,پخت کیک با پنیر خامه ای,کیک لیمویی

 

مواد لازم لایه پنیری: (لایه 2(


پنیر خامه ای   200 گرم

شکر             1/4 پیمانه
تخم مرغ        1 عدد
آب لیموی تازه 1 قاشق غذاخوری


همه این مواد را داخل کاسه ای مخلوط کرده کنار بگذاریید.

مواد لازم برای لایه کیک لیمو: (لایه 1(


آرد سفید            1 و 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر        1/2 قاشق چای خوری
جوش شیرین      1/4 قاشق چای خوری
نمک                 یک پنسه
روغن مایع          1/2 پیمانه
شکر                 3/4 پیمانه
تخم مرغ           1 عدد
ماست خامه ای یا ماست پرچرب     1/2 پیمانه
رنده پوست       یک عدد لیمو ترش درشت
آب لیموی تازه   1قاشق غذاخوری

طرز تهیه:


ابتدا همه مواد را اندازه گیری کنید. قالب مربع 20 در 20 سانتی متری را چرب کرده با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.

در ظرفی آرد را همراه بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک الک کنید.

در کاسه همزن روغن و شکر و تخم مرغ را حدود 2 دقیقه با همزن بزنید تا مخلوط شوند. سپس ماست، آب لیمو و رنده لیمو را اضافه کرده با همزن بزنید تا مواد یک دست شوند. سپس آرد ا کم کم اضافه کنید و با دور متوسط همزن همه مواد را مخلوط کنید.

دقت کنید پف این کیک فقط به خاطر بیکینگ پودر و جوش شیرین هست و نباید مواد را زیاد هم بزنید در حد یک دست شدن کفایت میکند.

مواد کیک را داخل قالب ریخته روی آن را با لیسک صاف کنید. سپس مواد پنیری را روی آن ریخته روی آن را صاف کنید.

مواد لازم رویه :(لایه 3(


آرد                         1/2 پیمانه
1/4                     شکر
پیمانه
کره کاملا سرد         30 گرم


همه این مواد را داخل کاسه ای با نوک انگشتان یا چنگال مخلوط کنید تا حالت گلوله گلوله یا خرده نان پیدا کنند. این مواد را روی لایه پنیری بریزید.

قالب را به مدت 40 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه بپزید تا لایه رویی آن طلایی شود. پس از سرد شدن روی کیک پودر قند الک کنید.


 
این کیک برای مبتدیان توصیه نمیشود

 

 


برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آشپزی , پخت کیک , پخت شیرینی , پخت انواع شیرینی , آموزش درست کردن انواع شیرینی , شیرینی لیمویی , آموزش پخت کیک لیمویی و پنیر خامه ای , طرز تهیه انواع کیک لیمویی , دستور پخت انواع کیک , درست کردن کیک لیمویی و پنیر خامه ای , کیک لیمویی و پنیرخامه ای , پخت کیک با پنیر خامه ای , کیک لیمویی , آموزش درست کردن کیک طرز تهیه کیک میوه ای , پخت کیک لیمویی , آموزش درست کردن کیک لیمو و پنیرخامه ای ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام