طرز پخت ماهی سرخ شده همراه با سس مخصوص فرانسوی

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
طرز پخت ماهی سرخ شده همراه با سس مخصوص فرانسوی طرز پخت ماهی سرخ شده همراه با سس مخصوص فرانسوی

طرز پخت ماهی سرخ شده همراه با سس مخصوص فرانسوی

              مجموع :آموزش آشپزی

 

ماهی یک غذای سرشار از انرژی و خوشمزه است مخصوصاً اگر همراه با سس مخصوص فرانسوی میل شود با استفاده از این دستور این غذا را درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید .


نحوه پخت ماهی با سس فرانسوی,چگونه ماهی با سس فرانسوی درست کنیم؟,آموزش پخت غذای مجارستانی

 

 

مواد لازم :

4
تکه ماهی سفید

250
گرم گوجه فرنگی گیلاسی شکل که از وسط نصف شده باشند

1
عدد فلفل سبز، خرد شده (مانند شکل خرد شوند(

1
عدد فلفل قرمز، خرد شده

سیر خرد شده به میزان لازم

1
عدد پیاز خرد شده

یک و نیم قاشق غذاخوری ریحان خرد شده

3
قاشق چایخوری سرکه بالزامیک

طرز تهیه :

برای درست کردن راتاتوی ابتدا 2 قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه بزرگ ریخته و شعله گاز را در زیاد کنید(کمی بیشتر از حد وسط) سپس پیاز و فلفل ها و سیر را داخل ماهی تابه ریخته و اجازه دهید به مدت 4دقیقه سرخ شوند(تا زمانی که احساس کنید کمی نرم شده اند)

سپس گوجه فرنگی و سرکه را اضافه کرده و بین 6 تا 8 دقیقه اجازه دهید که کاملا مواد بایکدیگر ترکیب شوند.(مواد را خیلی هم نزنید)

حالا مواد را از روی اجاق برداشته و سپس ریحان را به آن اضافه کنید. مواد را درجایی قرار داده تا گرم بمانند.

یک قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه نچسب ریخته و آن را گرم کنید، سپس تکه های ماهی را  سرخ کنید. (حدود 3دقیقه برای طلایی شدن هر طرف ماهی کافیست)

سپس ماهی را با راتاتوی میل نمائید.

 

 

برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آشپزی , پخت انواع غذا , آموزش پخت انواع غذا , پخت انواع ماهی , آموزش پخت ماهی , پخت غذاهای دریایی , غذاهای دریایی , آموزش پخت غذاهای دریایی , ماهی سرخ شده , طرز تهیه ماهی با سس مخصوص , آموزش پخت ماهی با سس مخصوص فرانسوی , طرز درست کردن ماهی با سس فرانسوی , نحوه پخت ماهی با سس فرانسوی , چگونه ماهی با سس فرانسوی درست کنیم؟ , آموزش پخت غذای مجارستانی ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام