.jpg)
طرز پخت ماهی سرخ شده همراه با سس مخصوص فرانسوی
مجموع :آموزش آشپزی
ماهی یک غذای سرشار از انرژی و خوشمزه است مخصوصاً اگر همراه با سس مخصوص فرانسوی میل شود با استفاده از این دستور این غذا را درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید .
مواد لازم :
4 تکه ماهی سفید
250 گرم گوجه فرنگی گیلاسی شکل که از وسط نصف شده باشند
1 عدد فلفل سبز، خرد شده (مانند شکل خرد شوند(
1 عدد فلفل قرمز، خرد شده
سیر خرد شده به میزان لازم
1 عدد پیاز خرد شده
یک و نیم قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
3 قاشق چایخوری سرکه بالزامیک
طرز تهیه :
برای درست کردن راتاتوی ابتدا 2 قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه بزرگ ریخته و شعله گاز را در زیاد کنید(کمی بیشتر از حد وسط) سپس پیاز و فلفل ها و سیر را داخل ماهی تابه ریخته و اجازه دهید به مدت 4دقیقه سرخ شوند(تا زمانی که احساس کنید کمی نرم شده اند)
سپس گوجه فرنگی و سرکه را اضافه کرده و بین 6 تا 8 دقیقه اجازه دهید که کاملا مواد بایکدیگر ترکیب شوند.(مواد را خیلی هم نزنید)
حالا مواد را از روی اجاق برداشته و سپس ریحان را به آن اضافه کنید. مواد را درجایی قرار داده تا گرم بمانند.
یک قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه نچسب ریخته و آن را گرم کنید، سپس تکه های ماهی را سرخ کنید. (حدود 3دقیقه برای طلایی شدن هر طرف ماهی کافیست)
سپس ماهی را با راتاتوی میل نمائید.
برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آشپزی , پخت انواع غذا , آموزش پخت انواع غذا , پخت انواع ماهی , آموزش پخت ماهی , پخت غذاهای دریایی , غذاهای دریایی , آموزش پخت غذاهای دریایی , ماهی سرخ شده , طرز تهیه ماهی با سس مخصوص , آموزش پخت ماهی با سس مخصوص فرانسوی , طرز درست کردن ماهی با سس فرانسوی , نحوه پخت ماهی با سس فرانسوی , چگونه ماهی با سس فرانسوی درست کنیم؟ , آموزش پخت غذای مجارستانی ,