.jpg)
آموزش دستور پخت کیک هویجی
مجموع :آموزش آشپزی
کیک هویجی از بهترین و سالم ترین کیک ها است که شما در وعده عصرانه به عنوان میان وعده یا شیرینی پرای پذیرایی در مهمانی ها می توانید از آن استفاده کنید به شما عزیزان پیشنهاد میکنم حتما این کیک را درست کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید .
.jpg)
موادلازم :
٣ عد دتخم مرغ
٢٢٠ گرم شكر
2/1 ق چ وانيل
١٢٥ گرم روغن
٥٠ گرم آب
٢٥٠ گرم آرد
١ ق م بیکینگ پود ر
٢ عد د هويج بزرگ رند ه شد ه
٢ ق م د ارچين
٥٠ گرم گرد وی خرد شد ه
خامه وپود رقند برای تزیین
طرزتهیه:
1. فر راروشن كرد ه ود رد ماي ١٨٠ د رجه سانتیگرادتنظيم کنید. تخم مرغهاراباشكر و وانيل د ریک ظرف مناسب
بریزید وآنها رابا همزن برقي آنقد ربزنید تا حجم آن د وبرابرشود و رنگ مخلوط به زرد كمرنگ د رآید.
2. حالاروغن وآب راافزود ه و د وباره به مد ت یک د قيقه باهمزن هم بزنید.
3.د ر یک ظرف جد اگانه آرد وبیکینگ پود رراالك کنید،سپس آن را آرام آرام به مخلوط اضافه کرد ه ومواد رابا ليسك به
صورت د وراني هم بزنید تا مخلوط يكد ستي حاصل شود.
4. حالاباید هويج ، گرد و ود ارچين را به مخلوط اضافه كنید ود وباره با ليسك هم بزنید تا مایه کیک آماد ه شود.
5. قالب را با کمی روغن مايع چرب كرد ه ومخلوط را د ر قالب بریزید،سپس آن راد رفربه مد ت ٤٥ د قيقه قرارد هید تا
کیک بپزد.
6. بعد از ٤٥ د قيقه يك سيخ چوبي راد اخل مركزکیک فروکنید. د رصورتی که کاملاً پخته باشد،هيچ ماد ه ای به
سيخ نمیچسبد.
7. روي كيك رامیتوانید با خامه وپود رقند تزيين كنيد.
برچسب ها : آشپزی , سایت آشپزی , آموزش آشپزی , آموزش درست کردن شیرینی , آموزش پخت شیرینی , آموزش پخت انواع شیرینی , آموزش درست کردن انواع شیرینی , مواد لازم برای پخت شیرینی , طرز تهیه شیرینی هویجی , آموزش درست کردن شیرینی هویجی , مواد لازم برای پخت شیرینی هویجی ,