.jpg)
گیاهانی که موجب سقط حتمی جنین میشوند
مجموع :زناشویی
در میان گیاهان دارویی و خوراکی گیاهانی هستند که برای زنان باردار مضر هستند و خوردن این گیاهان ممکن است درصد سقط جنین را به 40 درصد افزایش دهد.البته با اطمینان نمیشود گفت که صدرصد موجب سقط جنین میشود چون عواملی در بدن مادر هستند که ممکن است مضرات این گیاهان دارویی را نسبت به جنین کاهش یا دفع کنند البته بعضی از بدن ها این خصوصیات را دارند.در زیر با گیاهان مضر برای جنین آشنا میشویم.
زرشک باعث انقباض رحم و سقط جنین می شود
هر گیاهی که شانس انقباض عضلات مختلف بدن را افزایش دهد می تواند سقط جنین را هم تحریک کند. در این میان بافت رحم عضلات مخطی دارد که تحریک را افزایش می دهد. البته این در صورتی است که زیاد مصرف شود. از جمله گیاهانی که به نظر می رسد سقط جنین را افزایش می دهند زرشک و ریشه آن است. میوه زرشک یکی از مواردی است که ابن سینا برای آن اثرات سقط آور قائل شده است. این میوه دارای آلکالوئیدها و همچنین ترکیبات فنلی از قبیل آنتوسیانین هاست. مشخص شده یکی از آلکالوئیدهای اصلی میوه زرشک، می تواند موجب انقباضات عضلانی صاف رحم شده و افزایش انقباض می تواند منجر به سقط شود.
* زعفران، جعفری، غوره، آب غوره، مارچوبه، زیره، سیاه دانه، دارچین، مسهل.
* غذاهای مانده مخصوصاً غذاهای گوشتی برای زن آبستن بدترین سم هاست. خوردن موادی مثل کالباس، سوسیس، ژامبون و ساردین و سایر کنسروها و ماهی مانده به کلی ممنوع است.
* بانوان حامله چنانچه کرفس میل نمایند، ممکن است نوزادشان دچار ناراحتی های عصبی، مخصوصاً حملات شبه صرع گردد.
* بانوان باردار نباید سیاه دانه مصرف کنند زیرا قاعده آور و سقط کننده جنین است.
* خوردن جعفری برای زن آبستن جایز نیست.
گردآوری : boyeharam.ir
برچسب ها : زناشویی , سایت زناشویی , آموزش های زناشویی , بارداری و زایمان , سایت بارداری و زایمان , سقط جنین , جلوگیری از سقط جنین , روش های سقط جنین , روش های طبیعی برای سقط جنین , پیشگیری از سقط جنین , خوراکی های مضر برای زنان حامله , گیاهان مضر برای زنان حامله , غذاهایی که موجب سقط جنین میشوند , گیاهانی که موجب سقط جنین میشوند ,