طرزتهیه کیک شکلاتی با رویه موکا
مجموع :آموزش آشپزی
یکی از انواع شیرینی ها که در مجالس و مهمانی های ما کاربرد زیادی دارد کیک است که باتوجه به اینکه پخت آن بسیار آسان است همه بانوان هنرمند ایرانی ترجیح میدهند خودشان این نوع شیرینی را درمنزل درست کنند به همین دلیل تصمیم داریم طرز تهیه کیک شکلاتی با رویه موکا را به شما آموزش دهیم تا شما عزیزان از این کیک فوق العاده اش در مجالس و مهمانی های خود استفاده کنید.
.gif)
مواداولیه :
آرد 2لیوان
شکر 1و1سوم لیوان
کره 185گرم
شیر 1لیوان
نسکافه 1قاشق چایخوری
پودرکاکائو 4قاشق غذاخوری
تخم مرغ 3عدد
بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
مواد کرم موکا :
کره 200گرم
آرد 5قاشق غذاخوری
خامه نصف لیوان
شیر نصف لیوان
پودرقند 2لیوان
نسکافه 4قاشق غذاخوری
پودرکاکائو 2قاشق غذاخوری
توت فرنگی (برای تزیین) به میزان لازم
شکلات (برای تزیین تخته ای) به میزان لازم
طرزتهیه :
ابتدافرراروشن کنید تاکاملا داغ شود(دمای 180تا200درجه سانتیگراد).کره وتخم مرغ را نیزدردمای اتاق قراردهیدتا گرم شوند.داخل ظرفی کره نرم شده وشکررامخلوط کرده وباهمزن یکنواخت کنید ویک عدد تخم مرغ را افزوده و 1دقیقه باهمزن به خوبی بزنید وبعد تخم مرغ های بعدی رااضافه کنید وبه همین ترتیب به ازای اضافه کردن هرتخم مرغ 1دقیقه مخلوط رابزنید تا یکنواخت شود.
آرد،بیکینگ پودر،نمک،پودرکاکائووپودرنسکافه را باهم مخلوط کرده و 2بارالک کنید تایکنواخت شده وهوابخورند.شیررابجوشانیدواجازه دهید کاملا ولرم شود سپس آنرا کم کم به مواد اضافه کرده وبه خوبی مخلوط کنید.مخلوط آرد را نیزکم کم روی مایه الک کنید (هربارکمی آرد ریخته ومخلوط کنید وبعد کمی شیراضافه کرده ومجدد مخلوط کنید).
داخل قالب موردنظر کاغذ روغنی انداخته ومواد راداخل آن بریزید وبه مدت یکساعت داخل فربپزید.وقتی کیک کاملا پخت آنرا داخل یخچال قراردهید تابه خوبی سرد شود.
طرزتهیه کرم موکا:
ابتدا آرد را 2بارالک کنید وبعد شیررا کم کم به آن اضافه کرده وبه خوبی مخلوط کنید. خامه وپودرکاکائو را نیز به مواد افزوده وآنها را باهمزن یکنواخت کنید.مواد را داخل ظرفی مناسب ریخته وآنرا روی حرارت قراردهید ومرتب هم بزنید تا کاملاغلیظ شود(نیازی به جوش آمدن نیست).وقتی مایه غلیظ شد آنرا از روی حرارت بردارید وصبرکنید تا خنک شود.
کره نرم شده دردمای اتاق را 2 دقیقه باهمزن بزنید سپس پودرقند وپودرنسکافه را اضافه کنید ومجدد بزنید تا سبک شود،مخلوط کره را به مخلوط خامه ای که خنک شده است اضافه کنید ومخلوط کنید تاکرم موکا یکدست شود.کرم رابه مدت 15تا20دقیقه داخل یخچال قراردهید.
شکلات تخته ای را آب کرده وتعدادی توت فرنگی رابه آن آغشته کنید.
بعد ازخنک شدن کرم وکیک،کیک رابه 2قسمت تقسیم کرده وداخل وروی آن را با کرم موکا . شکلات تخته ای آب شده پوشش دهید وبعد با توت فرنگی شکلاتی تزیین کنید.
برچسب ها :
آشپزی ,
سایت آشپزی ,
آموزش آشپزی ,
آموزش درست کردن شیرینی ,
آموزش پخت شیرینی ,
آموزش پخت انواع شیرینی ,
آموزش درست کردن انواع کیک ,
مواد لازم برای پخت کیک ,
طرز تهیه کیک شکلاتی ,
آموزش درست کردن کیک شکلاتی با رویه موکا ,
مواد لازم برای پخت کیک شکلاتی با رویه موکا ,
دستور پخت کیک شکلاتی با رویه موکا ,
طرز تهیه کیک شکلاتی با رویه موکا ,