آموزش درست کردن پاناکوتا با ژله

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
آموزش درست کردن پاناکوتا با ژله آموزش درست کردن پاناکوتا با ژله

آموزش درست کردن پاناکوتا با ژله

              مجموع :آموزش آشپزی

 

 

 

 

طرز تهیه پاناکوتا با استفاده از پور ژلاتین ب شکل مکعب های خوشمزه.

 

آموزش درست کردن پاناکوتا با ژله,طرز تهیه پاناکوتا با پور ژلاتین

 

مواد لازم برای پاناکوتا با ژله خرده شیشه :

 

 

 شیر ۳ پيمانه 
پودر ژلاتین  ۲ قاشق غذاخوری 
 شکر  ۱ پیمانه
 خامه صبحانه ٢٠٠ گرم 
وانیل نصف قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله خرده شیشه :

پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر سرد روی حرارت غیر مسقیم حل کردم، شیر و شکر و وانیل را روی حرارت قرار دادم تا شکر حل شود و بعد ژلاتین حل شده را اضافه کردم، خامه را هم اول با چند قاشق از مواد مخلوط کردم تا روان شود بعد به کل مواد روی حرارت اضافه کردم و هم زدم و از روی حرارت برداشتم (نباید جوش بخورد، فقط در حد گرم شدن)


 

درست کردن پاناکوتا,روش درست کردن انواع پاناکوتا

 

داخل ظرف ریختم و به مدت شش ساعت داخل یخچال گذاشتم بعد چند رنگ پودر ژله ساده درست کردم (داخل ظرف های مستطیلی) و داخل یخچال گذاشتم، وقتی آماده شد برش زدم و روی پاناکوتا ریختم.


 

نکته

* برای اینکه ژله براق شود من از دو لیوان آبجوش استفاده می کنم و پودر ژله را بن ماری می کنم (حرارت غیر مستقیم مثل کتری) در واقع از آب سرد استفاده نمی کنم.

 

برچسب ها : آشپزی , سایت آشپزی , پخت انواع غذا , آموزش درست کردن انواع غذا , طرز تهیه انواع غذا , درست کردن پاناکوتا , روش درست کردن انواع پاناکوتا , آموزش درست کردن پاناکوتا با ژله , طرز تهیه پاناکوتا با پور ژلاتین ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام