close
چت روم

آموزش پخت خوراک مجارستانی خوشمزه

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
آموزش پخت خوراک مجارستانی خوشمزه آموزش پخت خوراک مجارستانی خوشمزه

آموزش پخت خوراک مجارستانی خوشمزه

              مجموع :آموزش آشپزی

 

 

 

گوشت قرمز یکی از خوراکی هایی است که پر از خاصیت و سرشار از پروتئین است و همین پروتئین موجود در گوشت موجب میشود تا غذایی که با آن تبخ میشود خوشمزه به نظر برسد.خوراک مجارستانی از  آنجایی که بیشترین مواد تشکیل دهنده خود را به گوشت اختصاص میدهد برای همین نیز یک غذای پر ویتامین و خوشمزه محسوب میشود.

 

آموزش درست کردن خوراک مجارستانی,روش درست کردن خوراک مجارستانی

 

خوراک مجارستانی؛ غذایی کامل و سرشار از پروتئین

 

مواد لازم برای خوراک مجارستانی :

* فیله گوساله 750 گرم 
 نمک سه چهارم قاشق چایخوری 
فلفل سیاه  یک دوم قاشق چایخوری 
روغن زیتون  دو قاشق غذاخوری 
پیاز متوسط، خرد شده دو عدد
 آرد همه منظوره دو قاشق غذاخوری
دانه های زیره یک قاشق غذاخوری
سیر، خرد شده سه حبه
پودر فلفل قرمز یک قاشق غذاخوری
سرکه انگور یک فنجان
آب دو فنجان
آب گوشت بدون نمک یک و یک دوم فنجان
* سیب زمینی کوچک 500 گرم 
 هویج خرد شده به قطعات مختلف  سه عدد
فلفل دلمه ای، برش خرده دو عدد

 

* فیله گوساله که به قطعات 2.5 سانتی قطعه قطعه شده باشد

* سیب زمینی کوچک که به قطعات 2.5 سانتی خرد شده باشند

 

طرز تهیه خوراک مجارستانی :

به گوشت ها یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه بزنید. روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی دمای متوسط رو به بالا گرم کنید. یک سوم گوشت ها را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که دو طرف گوشت ها قهوه ای طلایی شد آنها را بپزید. گوشت ها را به یک بشقاب منتقل کنید. همین فرآیند را دو مرتبه دیگر با گوشت ها انجام دهید.


 

آموزش درست کردن خوراک مجارستانی,طرز پخت خوراک مجارستانی

 

 

 

شعله را تا متوسط پایین بیاورید و پیاز را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید. آرد، فلفل قرمز، زیره و سیر را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید. سرکه را اضافه کنید و 2 دقیقه یا تا زمانی که حالتی سفت بگیرد بپزید. در حال پخت مواد را دائم بهم بزنید.

 

یک فنجان آب، آبِ گوشت و گوشت ها را به ماهی تابه اضافه کنید. شعله را کم کنید و به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه بپزید. سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای و یک فنجان آب باقی مانده را اضافه کنید. درب ماهی تابه را بگذارید و 45 دقیقه تا 1 ساعت دیگر بپزید ( تا زمانی که مواد نرم شوند ). با یک چهارم باقی مانده نمک و یک چهارم باقی مانده فلفل به خوراک چاشنی بزنید. غذا آماده سرو است.

 

منبع : kermany.com

برچسب ها : آشپزی , آموزش آشپزی , سایت آشپزی , پخت انواع غذا , آموزش پخت انواع غذا , پخت انواع سوپ , آموزش پخت سوپ , پخت غذاهای خارجی , غذاهای خارجی , آموزش پخت غذاهای خارجی , خوراک مجارستانی , طرز تهیه خوراک مجارستانی , آموزش پخت خوراک مجارستانی , طرز درست کردن خوراک مجارستانی , نحوه پخت خوراک مجارستانی , چگونه خوراک مجارستانی درست کنیم؟ , پخت غذای مجارستانی , آموزش پخت غذای مجارستانی ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام