close
چت روم

آموزش پخت آش جو خوشمزه مخصوص نذری ماه رمضان

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
آموزش پخت آش جو خوشمزه مخصوص نذری ماه رمضان آموزش پخت آش جو خوشمزه مخصوص نذری ماه رمضان

آموزش پخت آش جو خوشمزه مخصوص نذری ماه رمضان

              مجموع :آموزش آشپزی

 

پخت آش رشته نذری دغدغه بیشتر خانوم هاست و همه اونا دوس دارن برای نذری ماه رمضون آشی رو بپزن که همسایشون یا اون کسی که اش رو میخوره کلمه خیلی خوشمزست رو تکرار کنه.حتما شما هم جز اون خانومی هستین که توی نت دنباله طرز پخت آش نذری یا هر اش دیگه ای هست؟پیشنهاد میکنیم این پست رو تا آخر بخونین چونکه سه تا آش خوشمزه رو در همین پست میخوایم به شما آموزش بدیم.

 

طرز تهیه انواع آش جو,مواد لازم جهت پخت آش جو,روش درست کردن انواع آش با جو

 

مواد لازم : برای6 الی 8 نفر

 

جو 150 گرم
سبزی آش 1 کیلو
نخود نصف استکان
گوشت 0/5 کیلو
عدس 1 استکان
لوبیا سفید
نصف استکان
برنج
نصف استکان
پیاز
2 عدد
کشک
به میزان کافی
نمک به میزان کافی
فلفل به میزان کافی
زرد چوبه به میزان کافی

 

 

آموزش درست کردن آش جو,آموزش پختن آش جو,انواع آش جو

 

طرز تهیه آش شماره یک :


حبوبات را از شب پیش خیس و چند بار آبشان را عوض کنید . سبزی را خرد کنید . گوشت را خرد و باکمی پیاز سرخ کنید و بگذارید بپزد . حبوبات را در آن بریزید و روی حرارت ملایم بپزید . گوشت و حبوبات که نیم پز شدند سبزی را بیفزایید . نمک و فلفل را در آخر کار اضافه کنید . آش که جا افتاد ، کشک روی آن بریزید و با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید .

 

آموزش پختن آش نذری,آش جو,پخت آش جو خوشمزه,روش درست کردن آش جو

 

طرز تهیه آش شماره دو :



    بلغور جو- یک پیمانه
    لوبیاچیتی- یک چهارم پیمانه
    نخود- یک چهارم پیمانه
    عدس - یک چهارم پیمانه
    برنج- یک چهارم پیمانه
    پیاز- دو تا درشت
    سبزی آش- نیم کیلو (هرچی گشنیز سبزی بیشتر باشه خوشمزه تر می شه)
    کشک- 2 فنجون
    نمک و زردچوبه و نعناء خشک- به میزان دلخواهآش جو

آش جو

طرز تهیه آش جو



 اول تمام حبوبات رو خیس کرده و بعد از چند ساعت می پزم. (بلغور و برنج رو باهم و نخود و لوبیا و عدس رو باهم). اگه جداجدا هم بپزید مشکلی پیش نمی یاد.


پیازها رو نگینی خرد می کنم و تو قابلمه با روغن سرخ می کنم. وقتی کاملاْ طلائی شدن، از روغن می کشم و تو یه بشقاب می ریزیم.


تو باقیمانده روغن کمی نعناء خشک و زردچوبه می ریزم ، عطر نعناء که بلند شد، 4 لیوان آب به همراه تمام مواد پخته شده را در قابلمه ریخته و در قابلمه رو می بندم تا آب جوش بیاد.

 

 

روش پخت آش,طرز تهیه آش,طرز درست کردن آش

 

طرز تهیه آش شماره سه :

 

مواد لازم

بلغور جو •°• یک پیمانه

لوبیاچیتی •°• ¼ پیمانه

نخود •°• ی¼ پیمانه

عدس •°• ¼ پیمانه

برنج •°• ¼ پیمانه

پیاز •°• دو تا درشت

سبزی آش •°• نیم کیلو

کشک •°• 2 فنجون

نمک و زردچوبه و نعناء خشک •°• به میزان دلخواه


برای تهیه این آش ابتدا تمام حبوبات رو خیس کرده و بعد از چند ساعت می پزم.

(بلغور و برنج رو با هم و نخود و لوبیا و عدس رو باهم). اگه جدا جدا هم بپزید مشکلی پیش نمی یاد.

البته باید حبوبات رو از قبل داخل آب بخیسونیم تا کاملا نفخشون از بین بره و سریع تر پخته بشن.

پیازها رو نگینی خرد می کنم و تو قابلمه با روغن سرخ می کنم. وقتی کاملاْ طلائی شدن، از روغن می کشم و تو یه بشقاب می ریزیم.


تو باقیمانده روغن کمی نعناء خشک و زردچوبه می ریزم ، عطر نعناء که بلند شد ، 4 لیوان آب به همراه تمام مواد پخته شده را در قابلمه ریخته و در قابلمه رو می بندم تا آب جوش بیاد.


وقتی جوش اومد سبزی رو می ریزم. تا زمانی که آش جا بیفته هر چند وقت یه بار هم می زنم تا ته نگیره.


وقتی آش جا افتاد یه فنجون کشک رو می ریزم و هم می زنم و این موقع است که نمک آش را اندازه می کنم.


من همیشه وقتی زیر قابلمه رو خاموش می کنم، پیاز داغ رو بهش اضافه می کنم تا عطرش نره. نصف پیازداغ رو می ریزم تو آش و بقیه رو واسه تزئین می ذارم.

 

برچسب ها : آشپزی , سایت آشپزی , آموزش آشپزی , پخت انواع غذا , آموزش پخت انواع غذا , پخت آش , آموزش پخت انواع آش , آموزش آش پزی , پخت آش نذری , آموزش پخت آش نذری , پخت سوپ , آموزش پخت سوپ , آموزش پخت سوپ نذری , پخت آش جو , آموزش پخت آش جو , پخت آش جو نذری ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام