close
تور ترکیه

پیاز چه فوایدی برای انسان دارد؟

تبلیغات

 ست سارافون و دامن شلواری

موضوعات
رتبه سايت درگوگل

فروشگان سايت
پيوندهاي روزانه
آخرين مطالب ارسالي
مطالب پربازديد
تبليغات

آموزش بافتنی,آموزش قلاب بافی,آموزش خیاطی,آموزش مسائل زناشویی,تصاویر بازیگران,اخبار امروز,ورزش,زیبایی اندام,آموزش گلسازی,آموزش عروسک سازی,آموزش آشپزی

ساعت بافتنی زنانه و دخترانه روژین

 

 

ساعت بافتنی,بافت ساعت,مدل ساعت,ساعت قلاب بافی

 

قیمت 25.000 تومان

توضيحات بيشتر

دستگاه تصفیه آب خانگی

 


تصفیه کن آب,تصفیه کردن آب,آموزش تصفیه کردن آب

 

قیمت 25.000 تومان تصفیه کن خانگی آب


چرخ خیاطی دستی تمام اتوماتیک

 

 

چرخ خیاطی دستی,چرخ خیاطی پیشرفته,آموزش خیاطی


قیمت 30.000 تومان
توضيحات بيشتر


آخرين ارسال هاي انجمن
عنوان پاسخ بازديد توسط
دکوراسیون آشپزخانه 3 3885 hamedrezaee
پردازش ابری چیست؟ 1 196 minomani
آموزش طراحی طلا و جواهر با رایانه 0 137 sosan33
آموزش طلا و جواهر سازی و قالب سازی حرفه ای 0 125 sosan33
آموزش گوهرشناسي مطابق با استانداردها 0 96 sosan33
بافتنی 9 10253 rahi11
خياطي 16 7695 rahi11
تناسب مکانی در دکوراسیون داخلی 2 1269 arian24
چشم انداز 2 در طراحی داخلی 1 1285 saba30
در خواست مدل شنل 6 4241 azita30
دکوراسیون شیک و مدرن 0 2160 tanaz22
طراحی مدرن 0 1220 tanaz22
چشم انداز در طراحی داخلی 0 1153 tanaz22
مدیریت و رهبری پروژه برای معماری داخلی 0 858 tanaz22
خانه هایی با نمای شیشه ای در معماری داخلی 1 1393 tanaz22
چطور در طراحی داخلی یک کاناپه انتخاب کنیم؟ 0 1176 tanaz22
کمبود فضا در طراحی داخلی 0 1243 tanaz22
آپارتمان نشینی در معماری داخلی 0 1223 tanaz22
طراحی داخلی خانه 0 2013 tanaz22
پنجره در دکوراسیون 0 1198 tanaz22
درباره : خواص مواد غذایی ,
بازديد : 1574 | تاريخ : یکشنبه 14 شهريور 1395 زمان : 11:9 |

پیاز چه فوایدی برای انسان دارد؟

              مجموع :آموزش آشپزي

 

 

پیاز یکی از میوه های بهشتی است که خود قران کریم نیز به فواید آن اشاره نموده است.هرچند بیشتر افراد از خوردن پیاز پخته شده امتناع میکنند ولی اصولا خاصیت پیاز پخته شده بیشتر از پیاز خام بوده و تاثیر زیادی در درمان انواع بیماری ها دارد.

 

آرام بخش و مسکن,پیشگیری از سرماخوردگی,سیستم گردش خون,تنظیم قند خون

 

پیاز گیاهی است دوساله و دارای برگ‌های توخالی و استوانه‌ای شکل که دارای انواع مختلف سفید، بنفش، قرمز یا مخلوطی از قرمز و بنفش است.


توصیه دانشمندان، این است که از خوردن پیاز و سایر گیاهان خانواده سیر غفلت نکنید. پیاز از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و دارای خواص بی‌شمار است.


پیاز خام دارای ویتامین(ث) فراوان و ویتامین های B، A و املاح معدنی از قبیل گوگرد، آهن، آهک، فسفر، پتاسیم، سدیم، ید، سیلیس، کلسیم، اینولین، صمغ و موم است.

 

پیازهای قرمز و زرد از غنی‌ترین منابع ترکیبات شیمیایی کوورستئین هستند. کوورستئین از مواد ضداکسید کننده و ضدالتهاب و ضمناً  آرام بخش و مسکن است.
این گیاه همچنین حاوی ید است و در درمان گواتر تأثیر دارد. سیلیس موجود در پیاز نیز در نگهداری استخوان‌ها و رگ‌ها ضروری است.

 

این گیاه همچنین نقش مؤثری در سیستم گردش خون دارد؛ به این ترتیب که به پایین آوردن فشار خون کمک می‌کند و به دلیل دارابودن کوورستئین، با رادیکال های آزاد جنگیده و از بالارفتن LDL (کلسترول بد) جلوگیری کرده و در درمان تصلب شرایین بسیار کارآمد است.

 

نقش پیاز در مبارزه با سرماخوردگی,تغذیه سالم,ویتامین ث,پیاز,خواص پیاز,پیازهای قرمز و زرد

پیاز در تنظیم قند خون بسیار مفید است و حاوی انسولین گیاهی است، بنابراین مصرف آن به افراد مبتلا به دیابت توصیه می شود. مصرف پیازهای قرمز نسبت به انواع بدون رنگ آن در اولویت قرار دارد.

 

این گیاه به دلیل مدرّ بودن، فواید بی‌شماری برای دستگاه ادراری داراست. این گیاه باعث کاهش اوره خون شده، به دفع سنگ‌های مجاری ادراری کمک می‌کند، در رفع ورم پروستات کارآمد است و از دیگر فواید آن برای سیستم ادراری، رفع احتباس ادرار و درمان التهاب مجاری ادراری است.

 

پیاز برای درمان عفونت مثانه و بیماری های کلیوی نیز توصیه می‌شود.در نسخ قدیمی به نقش پیاز در تسکین دردهای مفصلی اشاره شده است.توصیه کارشناسان به مبتلایان به بیماری آسم این است که در رژیم غذایی خود مرتباً  از پیاز استفاده کنید.

 

پیاز حداقل دارای سه ترکیب شیمیایی ضد التهاب دارویی است که به عامل زیربنایی بیماری آسم یعنی به التهاب حمله می‌کند. این گیاه حاوی آنتی بیوتیک بوده، دارای خاصیت میکروب کشی قوی است و در درمان سرماخوردگی و سایر عفونت‌های میکروبی کارآمد است.
مصرف پیاز خام به کسانی که از مشکلات گوارشی نظیر زخم معده و اثنی عشر رنج می‌برند توصیه نمی‌شود؛ این افراد باید پیاز را به شکل پخته مصرف کنند.


منبع:hamshahrionline.ir



برچسب ها : آشپزی , سایت آشپزی , آموزش آشپزی , خواص مواد غذایی , خواص خوراکی ها , خاصیت مواد غذایی , آشنایی با خواص مواد غذایی , آشنایی با خاصیت های مواد غذایی , خواص انواع خوراکی ها , آشنایی با خاصیت انواع خوراکی ها , خاصیت پیاز , خواص پیاز , آشنایی با خاصیت پیاز , آشنایی با خواص پیاز , مضرات پیاز , درمان انواع بیماری ها با پیاز , درمان بیماری با پیاز , پیاز چه خواصی دارد؟ , پیاز چه فوایدی دارد؟ ,
نويسنده : وحید فرزین | نظرات ()

مطالب مرتبط
بروزترين پيشوازهاي ايرانسل و همراه اول
بوي عيدي = 30308
اي حرمت = 30296
دوست دارم = 30896
دلم گرفته = 30202
عشق اول = 30464
يکي هست = 30880
هرگز نشد = 30470
قرار نبود = 30475
يادته = 30895
خاطره ها = 30875
حلالم کن = 4413389
يکي يکدونه = 5515404
ساعت رفتن=5514691
رفيق نيمه راه = 5514627
تو راست ميگي = 3313226
هي تو= 3314291
تصميم = 3313736
تو نزديکي = 2211397
مغرور = 3313377
چي شد = 3313375
به خدا = 3314733
ديدي = 3314737
دوست دارم = 3315193
هوايي شدي = 3315201
هوايي شدي دو = 3315202
سريال شيدايي = 2211520
برو فکرشم نکن = 5513986
گيجه لر=3312873
کيم گلر= 3312879
تقاص = 3314296
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبليغات

مهره مار

آمار كاربران
  • افراد آنلاين : 196
  • اعضاي آنلاين : 10
  • تعداد اعضا : 614385

جدیدترین های امروز


کپي مطالب این سايت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.


logo-samandehi