close
چت روم

آموزش طرز پخت فلفل دلمه شکم پر

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
آموزش طرز پخت فلفل دلمه شکم پر آموزش طرز پخت فلفل دلمه شکم پر

آموزش طرز پخت فلفل دلمه شکم پر

              مجموع :آموزش آشپزي

 

 

یکی از خوشمزه ترین دلمه های گیاهی که فایده های زیادی نیز دارد فلفل دلمه ای شکم پر است که هم میتوانید به عنوان یک میان وعده و هم غذای اصلی از آن استفاده بکنید.ما در اینجا روش پختن فلفل دلمه ای شکم پر را به صورت تصویری برای شما عزیزان آموزش میدهیم.


آموزش درست کردن فلفل دلمه ای شکم پر,طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

 

مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:

 برنج سفید نپخته ۱ فنجان
 آب  ۲ فنجان


مواد لازم برای تهیه سس فلفل دلمه شکم پر :

پیاز خرد شده  ۱ عدد
 روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سس مارینا ۲ فنجان
 عصاره گوشت  ۱ فنجان
سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه قرمز خرد شده یک چهارم قاشق چایخوری


مواد لازم برای داخل فلفل دلمه شکم پر :

گوشت بدون چربی  ۵۰۰ گرم
سس تند ایتالیایی ۱۰۰ گرم
 گوجه فرنگی خرد شده ۲۸۰ گرم
 جعفری خرد شده یک چهارم فنجان
سیر له شده ۴ حبه
نمک ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه ۱ قاشق چایخوری
فلفل هندی چند عدد
* فلفل دلمه سبز ۴ عدد
پنیر پارمیسان ۱ فنجان


* فلفل دلمه سبز (از وسط نصف شده و دانه هایش را دربیاورید)

طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر :
فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

یک قابلمه آب روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید بعد برنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کمی کاهش داده و درب ظرف را بگذارید تا برنج نرم شده و مایع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقیقه). برنج پخته را کنار بگذارید.

پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید.
یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید.



پخت فلفل دلمه ای شکم پر,روش پخت فلفل دلمه ای شکم پر

 

مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید.

گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را درون کاسه ای که پیازها را ریخته اید مخلوط کنید. برنج پخته و پنیر پارمیسان را اضافه کرده و هم بزنید. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر کنید.

فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. ۴۵ دقیقه صبر کنید.

بعد از این زمان فویل را از روی سینی برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر صبر کنید، تا رنگ گوشت دیگر صورتی نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنیر روی آن طلایی رنگ شود.

 

منبع : novinzi.com

برچسب ها : آموزش آشپزی , سایت آشپزی , پخت انواع غذا , آموزش پخت انواع غذا , طرز تهیه انواع غذا , درست کردن انواع غذا , پخت انواع دلمه , انواع دلمه , طرز تهیه انواع دلمه , دلمه شکم پر , پخت دلمه شکم پر , دلمه فلفل , پخت فلفل دلمه ای شکم پر , روش پخت فلفل دلمه ای شکم پر , آموزش درست کردن فلفل دلمه ای شکم پر , طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام