close
نازچت

آموزش پخت مرغ خامه ای خوشمزه

تبلیغات

 ست سارافون و دامن شلواری

موضوعات
رتبه سايت درگوگل

فروشگان سايت
پيوندهاي روزانه
آخرين مطالب ارسالي
مطالب پربازديد
تبليغات

 

کفش دخترانه اسپورت نایک مدل Avocado

 

کفش,مدل کفش,کفش نایک,کفش دخترانه,کفش دخترانه نایک

 

قيمت فقـط : 35000 تـومـان  پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما

توضيحات بيشتر

ست تاپ و شلوارک طرح ferrari مدل niko


تاپ و شلوار ست مردانه,مدل تاپ و شلوار مردانه,جدیدترین مدل تاپ مردانه,مدل شلوارک مردانه

 

قيمت فقـط :   28000وجه بعد از تحويل درب منزل شــما تصفیه کن خانگی آب


سفیدکننده و پولیش دندان لوما

 

سفید کننده دندان,دستگاه سفید کننده دندان,پولیش دندان,سفید کردن دندان


قيمت فقـط :25000پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما
توضيحات بيشتر

 


درباره : پخت انواع غذا ,
بازديد : 1233 | تاريخ : یکشنبه 18 بهمن 1394 زمان : 11:52 |

آموزش پخت مرغ خامه ای خوشمزه

              مجموع :آموزش آشپزي

  آموزش آشپزی,سایت آشپزی,پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذا,طرز تهیه انواع غذا,طرز پخت انواع غذا,درست کردن مرغ خامه ای ایتالیایی,پخت مرغ خامه ای ایتالیایی,مواد لازم برای مرغ خامه ای ایتالیایی,انواع پخت مرغ,پخت غذاهای ایتالیایی,طرز تهیه مرغ خامه ای,طرز تهیه مرغ به روش ایتالیایی

غذاهای خارجی بخصوص غذاهای ایتالیایی در بین مردم ایران محبوبیت زیادی دارند و مرغ خامه ای نیز جزء همین غذاهاست که بیشتر مردم خواهان آن هستند و در بیشتر رستوران های ایران طبخ میشود و ما هم میخواهیم روش پخت مرغ خامه ای را به خوشمزه ترین شکل به شما عزیزان آموزش بدهیم.


انواع پخت مرغ,پخت غذاهای ایتالیایی,طرز تهیه مرغ خامه ای,طرز تهیه مرغ به روش ایتالیایی

 

مواد لازم برای مرغ خامه ای ایتالیایی :

سینه مرغ بدون پوست و استخوان  ۴ عدد
 روغن ۱ قاشق غذاخوری
 نمک نصف قاشق چایخوری
 فلفل  یک چهارم قاشق چایخوری
سس ایتالیایی ۲ قاشق غذاخوری
سس پاستای آلفردو ۱ فنجان


طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی :
مرغ ها را روی یک تخته قرار داده و به آرامی آنها را با یک گوشتکوب یا وردنه بکوبید تا به ضخامت ۱٫۵ سانتیمتری برسد.

یک ماهیتابه گود برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را داخل قابلمه ریخته و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید. مرغ را برای دو دقیقه (برای هر طرف آن) سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

 

پخت مرغ خامه ای ایتالیایی,مواد لازم برای مرغ خامه ای ایتالیایی

 

حالا در یک کاسه کوچک سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط کرده تا زمانی که یکدست شود.

سس را روی مرغ در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را کاهش داده و درب ظرف را بگذارید. ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد تا زمانی که مرغ به خوبی بپزد.

 

منبع : novinzi.com


آموزش پخت مرغ ایتالیایی,غذاهای ایتالیایی,پخت غذاهای ایتالیایی,آموزش درست کردن غذاهای ایتالیایی,طرز تهیه غذاهای خارجی,غذاهای خارجی,پخت مرغ,آموزش پخت انواع مرغ,طرز تهیه مرغ,پخت مرغ به شیوه های مختلف,آموزش مرغ خامه ای,طرز درست کردن مرغ خامه ای,مرغ خامه ای ایتالیایی

 



برچسب ها : آموزش آشپزی , سایت آشپزی , پخت انواع غذا , آموزش پخت انواع غذا , طرز تهیه انواع غذا , طرز پخت انواع غذا , آموزش پخت مرغ ایتالیایی , غذاهای ایتالیایی , پخت غذاهای ایتالیایی , آموزش درست کردن غذاهای ایتالیایی , طرز تهیه غذاهای خارجی , غذاهای خارجی , پخت مرغ , آموزش پخت انواع مرغ , طرز تهیه مرغ , پخت مرغ به شیوه های مختلف , آموزش مرغ خامه ای , طرز درست کردن مرغ خامه ای , مرغ خامه ای ایتالیایی , درست کردن مرغ خامه ای ایتالیایی ,
نويسنده : وحید فرزین | نظرات ()

مطالب مرتبط
بروزترين پيشوازهاي ايرانسل و همراه اول
بوي عيدي = 30308
اي حرمت = 30296
دوست دارم = 30896
دلم گرفته = 30202
عشق اول = 30464
يکي هست = 30880
هرگز نشد = 30470
قرار نبود = 30475
يادته = 30895
خاطره ها = 30875
حلالم کن = 4413389
يکي يکدونه = 5515404
ساعت رفتن=5514691
رفيق نيمه راه = 5514627
تو راست ميگي = 3313226
هي تو= 3314291
تصميم = 3313736
تو نزديکي = 2211397
مغرور = 3313377
چي شد = 3313375
به خدا = 3314733
ديدي = 3314737
دوست دارم = 3315193
هوايي شدي = 3315201
هوايي شدي دو = 3315202
سريال شيدايي = 2211520
برو فکرشم نکن = 5513986
گيجه لر=3312873
کيم گلر= 3312879
تقاص = 3314296
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبليغات

مهره مار

آمار كاربران
  • افراد آنلاين : 156
  • اعضاي آنلاين : 10
  • تعداد اعضا : 614675

جدیدترین های امروز


کپي مطالب این سايت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.



logo-samandehi