
آموزش پخت گوشت بلدرچین با سس آناناس
مجموع :آموزش آشپزي
در این بخش میخواهیم آموزش پخت گوشت بلدرچین با سس آناناس را آموزش بدیم.گوشت بلدرچین یکی از گوشت های معروف و پرطرفدار هست که سرشار از ویتامین و آهن هست و از آن برای پخت غذاهای خوشمزه زیادی استفاده میشود.
معمولا مادرهای سنتی بلدرچین ها را به همان سبکی که مرغ درست می کنند، طبخ می کنند. مثلا شبیه همان مرغ و آلوی معروف! اما در اینجا روشی دیگری به همراه سس آناناس را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای بلدرچین با سس آناناس :
بلدرچین | 6 عدد |
برگ بو | 2 عدد |
پودر تخم گشنیز | 1/4 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1/8 قاشق چایخوری |
روغن کنجد | 1/4 پیمانه |
کمپوت آناناس یا میوه آناناس خرد شده | 1/2 پیمانه |
آرد نشاسته ذرت | 1/2 قاشق چایخوری |
زعفران حل شده در آب | 1 قاشق چایخوری |
آب آناناس | 2 پیمانه |
کره | 25 گرم |
پودر پیاز | 2 قاشق چایخوری |
سیر | 1 حبه |
روش تهیه بلدرچین با سس آناناس :
کره و روغن کنجد را روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود؛ سپس پودرتخم گشنیز، سیر خرد شده و پودر پیاز را اضافه کنید.
بلدرچینها را نیز اضافه کرده و کاملا سرخ کنید. سپس آب آناناس، برگ بو، فلفل سیاه و زعفران آبکرده را اضافه کنید و به مدت 40 الی 45 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بلدرچینها بپزد.
در اواخر پخت آناناسهای خرد شده و 2/1 قاشق چایخوری نشاسته را که درون آب سرد حل کردهاید (4/1 پیمانه آب سرد) به بلدرچینها اضافه کنید و بگذارید تا خوراک به غلظت برسد. سپس در ظرف موردنظر بریزید.
منبع : bartarinha.ir / مجله زندگی ایده آل
پخت گوشت بلدرچین,آموزش پخت گوشت بلدرچین,طرز تهیه گوشت بلدرچین,طرز پخت گوشت بلدرچین,آموزش درست کردن گوشت بلدرچین,پخت غذا با بلدرچین,درست کردن غذا با بلدرچین,پخت گوشت بلدرچین با سس آناناس,پخت غذا با سس آناناس,پخت بلدرچین با سس آناناس,آموزش بلدرچین پزی,آموزش پخت انواع گوشت,پخت گوشت,تبخ گوشت,بلدرچین با سس آناناس,طرز پخت بلدرچین با سس آناناس