
مجموع :آموزش آشپزي
آموزش آشپزی,سایت آشپزی,نکات مهم آشپزی,پخت انواع غذا,نکات آشپزی,آموزش نکات آشپزی,آموزش نکات مهم آشپزی,پخت مرغ,پخت پای مرغ,روش های تمیز کردن پای مرغ,نکاتی برای شستن پای مرغ,نکات مهم آشپزی,طرز شستن پای مرغ
غذاهای زیادی را میشود با استفاده از پای مرغ درست کرد ولی در اول کار باید پای مرغ را تمیز کنید که قابل پختن شود برای همین ما در این مقاله آموزش تمیز کردن پای مرغ را آموزش میدهیم.در این آموزش شما میتوانید بعد از اینکه ناخن ها و قسمت های زاید پای مرغ را برداشتید از این پا,غذاهای خوشمزه ای درست کنید.درآموزش های بعدی غذاهایی که با پای مرغ درست میشوند را برای شما عزیزان فراهم خواهیم کرد.
داخل قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید وقتی آب به جوش آمد پاهای مرغ را اضافه کنید
پس از اینکه 5 دقیقه جوشید از روی حرارت بردارید و با آب سرد آبکشی کنید
ناخن های پا را به آرامی از پاها جدا میکنید.
پوست زرد رنگ روی پاهای مرغ را جدا کنید، بخش تیره رنگ کف پای مرغ را با چاقو جدا کنید
پس از اتمام کار، پاهای مرغ را بشویید و برای سوپ و انواع غذاهایی که می خواهید استفاده کنید
منبع : irancook.ir
تمیز کردن پای مرغ,پاکسازی پای مرغ,آموزش پخت پای مرغ,پخت غذا با پای مرغ,آموزش پخت غذا با مرغ,پخت غذا با مرغ,پختن غذا با مرغ,روش پخت پای مرغ,طرز پخت پای مرغ,آموزش تصویری تمیز کردن پای مرغ,نحوه تمیز کردن پای مرغ,طرز تمیز کردن پای مرغ,تمیزکردن پای مرغ,نحوه شستن پای مرغ