
مجموع :آموزش آشپزي
آماده سازی و پخت پاکورا کلاسیک : 25 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه پاکورا کلاسیک :
لپه خیس خورده | 500 گرم |
رازیانه | 1/4 قاشق چایخوری |
فلفل سبز خرد شده | 1-2 عدد |
پیاز خرد شده | 3/4 فنجان |
گشنیز تازه و خرد شده | 1 فنجان |
فلفل قرمز خشک | 1-2 عدد |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه پاکورا کلاسیک :
مقداری آب، لپه، فلفل قرمزخشک و رازیانه را در غذاساز ریخته و کاملا خرد کنید تا خمیر شود.
در یک کاسه خمیر نخود را ریخته ، پیاز، فلفل سبز، گشنیز، برگ کاری و نمک را مخلوط کنید تا یکدست شود.
روغن فراوان را دریک ماهیتابه عمیق گرم کرده و از مایه به مقدار یک گردو برداشته و سرخ کنید تا طلایی شود.
منبع : bamacook.com
غذاهای هندی,پخت غذاهای هندی,آموزش پخت پاکورا,پخت پاکورا,پاکورا چیست,پخت پاکورا هندی,پخت پاکورای هندی,پخت پاکورا هندوستانی,سوغات هندوستان,پخت غذای هندوستان,غذای هندوستانی,پاکورا کلاسیک,پخت پاکورا کلاسیک,طرز تهیه پاکورا کلاسیک,طرز پخت پاکورا کلاسیک,طرز تهیه پاکورا کلاسیک,پاکورا کلاسیک,پخت پاکورا کلاسیک,درست کردن پاکورا کلاسیک,نحوه پخت پاکورا کلاسیک
برچسب ها : آموزش آشپزی , اموزش اشپزی , سایت آشپزی , آموزش پخت انواع غذا , پخت انواع غذا , پخت غذاهای خارجی , غذاهای هندی , پخت غذاهای هندی , آموزش پخت پاکورا , پخت پاکورا , پاکورا چیست , پخت پاکورا هندی , پخت پاکورای هندی , پخت پاکورا هندوستانی , سوغات هندوستان , پخت غذای هندوستان , غذای هندوستانی , پاکورا کلاسیک , پخت پاکورا کلاسیک , طرز تهیه پاکورا کلاسیک ,