close
تبلیغات در اینترنت

همه چیز در مورد روش پخت بوقلمون

تبلیغات

 ست سارافون و دامن شلواری

موضوعات
رتبه سايت درگوگل

فروشگان سايت
پيوندهاي روزانه
آخرين مطالب ارسالي
مطالب پربازديد
تبليغات

 

کفش دخترانه اسپورت نایک مدل Avocado

 

کفش,مدل کفش,کفش نایک,کفش دخترانه,کفش دخترانه نایک

 

قيمت فقـط : 35000 تـومـان  پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما

توضيحات بيشتر

ست تاپ و شلوارک طرح ferrari مدل niko


تاپ و شلوار ست مردانه,مدل تاپ و شلوار مردانه,جدیدترین مدل تاپ مردانه,مدل شلوارک مردانه

 

قيمت فقـط :   28000وجه بعد از تحويل درب منزل شــما تصفیه کن خانگی آب


سفیدکننده و پولیش دندان لوما

 

سفید کننده دندان,دستگاه سفید کننده دندان,پولیش دندان,سفید کردن دندان


قيمت فقـط :25000پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما
توضيحات بيشتر

 


درباره : نکات مهم آشپزی ,
بازديد : 1235 | تاريخ : چهارشنبه 17 تير 1394 زمان : 13:0 |

همه چیز در مورد روش پخت بوقلمون

              مجموع :آموزش آشپزي

 

 

 

 

نکاتی برای پخت بوقلمون,جدول پخت بوقلمون,زمان پخت بوقلمون,نکات مهم آشپزی

آموزش آشپزی,اموزش اشپزی,پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذا,سایت آشپزی,طرز پخت انواع غذا,آموزش تصویری آشپزی,نکات مهم آشپزی,نکات مهم در آشپزی,گوشت بوقلمون را چطوری درست کنیم؟,بهترین روش پخت بوقلمون,روش پخت بوقلمون,راهنمای پخت بوقلمون,راهنمای خرید بوقلمون,چاشنی های پخت بوقلمون,نکاتی برای پخت بوقلمون,جدول پخت بوقلمون,زمان پخت بوقلمون,نکات مهم آشپزی

 

پخت یک بوقلمون کامل و بی عیب و نقص حتی برای بزرگترین سر آشپز ها هم کاری پر استرس است. در این مقاله راهکار ها و نکاتی برای پخت یک بوقلمون خوشمزه ارائه می گردد. امیدوارم با بکار گیری آنها در آشپزی خود موفق باشید.

انتخاب بوقلمون
استفاده از مواد با کیفیت آشپزی را ساده می کند. وقتی که بوقلمون را سفارش می دهید برای هر نفر نیم کیلو گرم در نظر بگیرید. همچنین برای کسانیکه خوراک بیشتری دارند می توانید دویست گرم اضافه تر در نظر بگیرید. البته اندازه یخچال و فر خود را هم در نظر بگیرید.

 

 

روش پخت بوقلمون,راهنمای پخت بوقلمون,راهنمای خرید بوقلمون,چاشنی های پخت بوقلمون

 

لوازم مورد نیاز برای پخت بوقلمون
بسته به روش پخت ابزار مورد نیاز شما متفاوت است اما در اینجا نکاتی ارائه می شود که دانستن آن خالی از لطف نیست.
یک سینی فر بزرگ که بتوانید یک بوقلمون با اندازه مورد نظر خود را در آن جا دهید.
سیخ مناسب برای اینکه پاهای بوقلمون را ثابت نگه دارید و ظاهر خوبی داشته باشد.
فویل برای اینکه بوقلمون را دور دور آن بپیچید تا در فر رطوبت خود را حفظ کند.
چرتکه برای مالیدن کره ذوب شده به بوقلمون
صافی برای اینکه آب بوقلمون را صاف کنید.
یک ست چاقوی خوب برای بریدن بوقلمون
دماسنج گوشت

رفتار مطمئن با بوقلمون!
هر آنچه با بوقلمون تماس دارد باید تمیز باشد و چاقویی که استفاده می کنید نباید به خوراک دیگری آغشته شده باشد و مطمئن شوید دماسنج گوشت شما عدد درستی را نمایش می دهد.

 

 

گوشت بوقلمون را چطوری بپزیم؟,گوشت بوقلمون را چطوری درست کنیم؟,بهترین روش پخت بوقلمون

 

چاشنی بزنیم یا نه؟
استفاده از چاشنی می تواند یکی از برتری های پخت بوقلمون باشد. توصیه من این است که چاشنی و بوقلمون را جداگانه پخت نمایید سپس چاشنی را در 30 دقیقه پایانی پخت داخل شکم آن اضافه نمایید.

نکاتی برای چاشنی زدن
به ازای هر نیم کیلو بوقلمون در حدود یک فنجان چاشنی می توان در نظر گرفت.
با اضافه کردن چاشنی زمان پخت افزایش می یابد 5 تا 7 دقیقه به ازای هر نیم کیلو گرم بوقلمون

هیچگاه بوقلمون را زودتر از موعد چاشنی نزنید.
اگر به بوقلمون خود آب نمک می زنید توصیه نمی شود چاشنی بزنید چون چاشنی نمک زیادی جذب می کند.

اگر چاشنی نمی زنید می توانید مقداری گیاهان تازه که خیلی ریز نشده باشد به آن اضافه نمایید. با کرفس، پیاز و هویج داخل شکم آن را پر نمایید تا طعم بهتری به بوقلمون شما بدهید.

همه چیز درباره آب نمک زدن
آب نمک کمک می کند بوقلمون شما رطوبت بیشتری داشته باشد و با کمترین زحمت به آن طعم مناسب بدهید. برای خیساندن بوقلمون در آب نمک یک قابلمه بزرگ نیاز دارید که بوقلمون را داخل آن گذاشته و از آب نمک پر کنید سپس این قابلمه را در یخچال بگذارید به مدت دو ساعت بماند. بوقلمون شما باید کاملا در آب نمک غرق گردد.

 

پاک سازی گوشت بوقلمون,تمیز کردن گوشت بوقلمون,پخت انواع غذا با گوشت بوقلمون,شیوه های پخت بوقلمون

 

می توانید بوقلمون را چندین ساعت یا حتی از شب تا صبح در آب نمک بخیسانید. این کار معمولا برای پرنده ها و بوقلمون های کوچک قابل انجام است ولی برای بوقلمون های بیش از 10 کیلوگرم اینقدر قابلمه شما سنگین می شود که این کار غیر عملی به نظر می رسد. نسبت آب نمک هم به این صورت است که به ازای هر 4 لیتر آب یک فنجان نمک لازم است.


گردن و جگر را از داخل شکم بوقلمون خارج کنید. سپس بوقلمون را در داخل آن بخوابانید تا خوب در محلول آب نمک غرق شود. اگر می خواهید از شب تا صبح بوقلمون را در آب نمک بخوابانید باید از نصف فنجان نمک بجای یک فنحان استفاده نمایید. اگر از نمک تصفیه شده استفاده می کنید بهتر است تا 30 درصد نمک بیشتری استفاده کنید چون این نمک چگالی کمتری دارد.

وقتی که بوقلمون را در آب نمک می خوابانید ممکن است آب گوشت بوقلمون شما شور تر از ذائقه شما باشد بهمین دلیل بهتر است از نمک کم سدیم استفاده کنید.

نکته های عمومی در پخت بوقلمون
همیشه دل و جگر بوقلمون را قبل از چاشنی زدن و کباب کردن خارج کنید.
بوقلمون را تازه از بازار بگیرید و بپزید اگر بوقلمون یخ زده از بازار تهیه کردید باید آنرا دو روز در یخچال بگذارید تا کاملا یخ آن باز شود هیچگاه بوقلمون یخ زده را در دمای اتاق قرار ندهید.

بوقلمون را یک ساعت قبل از پخت از یخچال خارج نمایید.

قبل از کبابی کردن بوقلمون با دست و دلبازی به آن کره بمالید تا هم خوشرنگ تر شود و هم طعم خوبی داشته باشد.
فقط قبل از کبابی کردن آنرا چرب کنید. اگر بعدا به آن کره اضافه کنید آن حالت ترد را نخواهد داشت.

در قابمله یا تابه ای که در آن بوقلمون را قرار می دهید آب مرغ بریزید. در صورتی که آب مرغ در اختیار ندارید می توانید آب لیمو یا آبغوره اضافه کنید البته مراقب باشید بوقلمون شما مزه ترشی نگیرد.

در یک ساعت اول پخت سینه بوقلمون رو به پایین باشد.

اگر از یک دماسنج مخصوص گوشت استفاده کنید بهتر است. در این صورت دمای تمام قسمت ها گوشت باید به 165 درجه فارنهایت معادل 75 درجه سانتیگراد باشد.


آب گوشت را نگه دارید تا آنرا داخل شکم بوقلمون بریزید.

اجازه دهید بوقلمون بعد از پخت 30 دقیقه ای استراحت کند. اینکار باعث می شود آب گوشت شما در تمام قسمت های بوقلمون کامل تقسیم شود.

چدول پخت بوقلمون
جدول های مختلفی در اینترنت برای زمان پخت بوقلمون وجود دارد که بسته به اندازه آن این زمان متفاوت است. اما زمان پخت به چندین عامل بستگی دارد که از آن جمله می توان به دمای بوقلمون زمانی که آنرا در داخل فر قرار می دهید، میزان دقت فر، شکم پر بودن یا نبودن بوقلمون، دمای فر، ارتفاع و ضخامت سینی فر و این که چقدر در فر را باز و بست می کنید می توان اشاره کرد.

بیشتر دستور پخت های بوقلمون دمای فر بین 325 درجه فارنهایت تا 375 درجه فارنهایت (160 تا 190 درجه سانتیگراد) را توصیه می کنند. یکی از چالش های آشپزها در پخت بوقلمون پخت کامل گوشت سینه و ران به صورت همزمان است چون این دو زمان پخت یکسانی ندارند. با استفاده از یک دمای متوسط به شما اطمینان می دهد که همه قسمت های بوقلمون به خوبی خواهد پخت.

همچنین تا زمانیکه از گوشت بوقلمون تازه و بدون هیچ افزودنی استفاده کنید بوقلمون شما سریعتر خواهد پخت. وقتی که بوقلمون کامل بپزد تمام قسمت های آن باید به 160 درجه فارنهایت معادل 70 درجه سانتیگراد برسد.


جدول زمان پخت بوقلمون
وزن بوقلمون به کیلوگرم     زمان لازم برای کباب کردن به ساعت
4 تا 6     2 تا 3.5
6 تا 8     3 تا 4
8 تا 10     4 تا 5
10 تا 12     5 تا 6
12 تا 15     بیش از 6 ساعت

 

 

منبع : yadbegir.com


نکات مهم اشپزی,پخت گوشت,پخت گوشت بوقلمون,پخت بوقلمون,روش های طبخ بوقلمون,طبخ بوقلمون,طبخ گوشت بوقلمون,آموزش پخت غذای بوقلمون,پخت غذا با بوقلمون,پخت غذا با گوشت بوقلمون,روش های پخت گوشت بوقلمون,پاک سازی گوشت بوقلمون,تمیز کردن گوشت بوقلمون,پخت انواع غذا با گوشت بوقلمون,شیوه های پخت بوقلمون,گوشت بوقلمون را چطوری بپزیم؟



برچسب ها : آموزش آشپزی , اموزش اشپزی , پخت انواع غذا , آموزش پخت انواع غذا , سایت آشپزی , طرز پخت انواع غذا , آموزش تصویری آشپزی , نکات مهم آشپزی , نکات مهم در آشپزی , نکات مهم اشپزی , پخت گوشت , پخت گوشت بوقلمون , پخت بوقلمون , روش های طبخ بوقلمون , طبخ بوقلمون , طبخ گوشت بوقلمون , آموزش پخت غذای بوقلمون , پخت غذا با بوقلمون , پخت غذا با گوشت بوقلمون , روش های پخت گوشت بوقلمون ,
نويسنده : وحید فرزین | نظرات ()

مطالب مرتبط
بروزترين پيشوازهاي ايرانسل و همراه اول
بوي عيدي = 30308
اي حرمت = 30296
دوست دارم = 30896
دلم گرفته = 30202
عشق اول = 30464
يکي هست = 30880
هرگز نشد = 30470
قرار نبود = 30475
يادته = 30895
خاطره ها = 30875
حلالم کن = 4413389
يکي يکدونه = 5515404
ساعت رفتن=5514691
رفيق نيمه راه = 5514627
تو راست ميگي = 3313226
هي تو= 3314291
تصميم = 3313736
تو نزديکي = 2211397
مغرور = 3313377
چي شد = 3313375
به خدا = 3314733
ديدي = 3314737
دوست دارم = 3315193
هوايي شدي = 3315201
هوايي شدي دو = 3315202
سريال شيدايي = 2211520
برو فکرشم نکن = 5513986
گيجه لر=3312873
کيم گلر= 3312879
تقاص = 3314296
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبليغات

مهره مار

آمار كاربران
  • افراد آنلاين : 96
  • اعضاي آنلاين : 10
  • تعداد اعضا : 614691

جدیدترین های امروز


کپي مطالب این سايت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.



logo-samandehi