آموزش پخت باقلوای گوشت خوشمزه

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
آموزش پخت باقلوای گوشت خوشمزه آموزش پخت باقلوای گوشت خوشمزه

آموزش پخت باقلوای گوشت خوشمزه

              مجموع :آموزش آشپزي

 

 

 نحوه پخت باقلوای گوشت,غذاهای مناسب افطاری,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,غذاهای مقوی سفره افطار

آموزش آشپزی,اموزش اشپزی,پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذا,سایت آشپزی,طرز پخت انواع غذا,آموزش تصویری آشپزی,پخت باقلوای گوشت,درست کردن باقلوای گوشت,طرز پخت باقلوای گوشت,باقلوای گوشت غذای مناسب افطاری,نحوه پخت باقلوای گوشت,غذاهای مناسب افطاری,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,غذاهای مقوی سفره افطار

 

برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.


مواد لازم برای خمیر باقلوای گوشت برای سفره افطار :

 آرد سه پیمانه
 شیر  یک پیمانه
شکر  یک قاشق غذاخوری
 نمک یک قاشق چای خوری
بکینگ پودر دو قاشق چای خوری پر
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 100 گرم


طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت : 
تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید . لازم است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده می‌شود .

 

 

آموزش پخت باقلوای گوشت,باقلوای گوشت,پخت باقلوای گوشت,درست کردن باقلوای گوشت,طرز پخت باقلوای گوشت,باقلوای گوشت غذای مناسب افطاری

 

مواد لازم میان باقلوای گوشت :

 گوشت چرخ کرده 100 گرم
 فلفل دلمه ای نصف فنجان
 ذرت  یک فنجان
 پیاز  دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه باقلوای گوشت :
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید.
گوشت چرخ‌کرده را به همراه ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید.
در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.


در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتی‌متر آن را باز کنید.
کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید، به طوری که دیواره های ظرف با خمیر پوشیده شود.

 

 

طرز پخت غذا برای افطار,انواع غذاها برای افطار,پخت باقلوا با کوبیده,طرز تهیه باقلوای گوشت

 

مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کناره‌های آن را به لایه اول متصل کنید.
در نهایت مقداری زرده تخم‌مرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید.
این غذا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

منبع : چهاردیواری جام جم


پخت غذا با گوشت,پخت انواع غذا با گوشت,طرز پخت باقلوا,آموزش پخت انواع باقلوا,طرز تهیه انواع باقلوا,طرز پخت باقلوای گوشت,آموزش پخت باقلوای گوشت,پخت غذابرای افطار,درست کردن غذا برای افطار,طرز پخت غذا برای افطار,انواع غذاها برای افطار,پخت باقلوا با کوبیده,طرز تهیه باقلوای گوشت,آموزش پخت باقلوای گوشت,باقلوای گوشت

برچسب ها : آموزش آشپزی , اموزش اشپزی , پخت انواع غذا , آموزش پخت انواع غذا , سایت آشپزی , طرز پخت انواع غذا , آموزش تصویری آشپزی , پخت غذا با گوشت , پخت انواع غذا با گوشت , طرز پخت باقلوا , آموزش پخت انواع باقلوا , طرز تهیه انواع باقلوا , طرز پخت باقلوای گوشت , آموزش پخت باقلوای گوشت , پخت غذابرای افطار , درست کردن غذا برای افطار , طرز پخت غذا برای افطار , انواع غذاها برای افطار , پخت باقلوا با کوبیده , طرز تهیه باقلوای گوشت ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام