
آموزش پخت مربای انجیر برای افطار
مجموع :آموزش آشپزي
دستور پخت مربای انجیر,مربا انجیر,نحوه پخت مربا انجیر,مواد لازم برای مربا انجیر,درست کردن مربا انجیر,نحوه درست کردن مربا انجیر,درست کردن انواع مربا,طرز تهیه مرباهای مخصوص سفره افطار,غذاهای مخصوص افطار,آموزش آشپزی,سایت آشپزی
یکی از بهترین خوراکی ها برای سفره افطار ماه رمضان انواع مرباهاست. در این مقاله طرز تهیه مربا انجیر را آموزش داده ایم.
مواد لازم برای تهیه مربا انجیر :
شکر | 800 گرم |
انجیر | یک کیلو |
آبلیمو | یک قاشق غذاخوری |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
آب | یک لیوان |
طرز تهیه مربا انجیر :
ابتدا انجیرها را شسته و روی انجیرها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیرها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.
در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیرها نفوذ کند و مربا آماده شود.
برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای ریز و سبز استفاده کنید.
منبع : sara.jamejamonline.ir
آموزش آشپزی,اموزش اشپزی,سایت آشپزی,سایت اشپزی,پخت انواع غذا,طرز پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذا,درست کردن انواع مربا,ساخت انواع مربا,اموزش درست کردن انواع مربا,طرز پخت انواع مربا,طرز تهیه انواع مربا,آموزش پخت مربای انجیر,ساخت مربای انجیر,طرز تهیه مربای انجیر,طرز پخت مربای انجیر,طرز درست کردن مربای انجیر,آموزش درست کردن مربای انجیر,آموزش پخت مربای انجیر,آموزش طرز پخت مربای انجیر,آموزش طرز تهیه مربای انجیر