
آموزش پخت پیتزا پپرونی یا مانتی سیب زمینی
مجموع :آموزش آشپزي
دستو پخت مانتی سیب زمینی,آموزش پخت مانتی,آموزش پخت انواع مانتی,پخت انواع مانتی,طرز تهیه مانتی سیب زمینی,نحوه پخت مانتی سیب زمینی,مواد میانی مانتی سیب زمینی,آموزش پخت مانتی سیب زمینی,پخت مانتی سیب زمینی,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,پخت انواع غذا با سیب زمینی
مانتی سیب زمینی یا در اصطلاح خارجی پیتزا پپرونی سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی ها هست که به عنوان یک غذای طبیعی و بیشتر گیاهی مورد استفاده قرار میگیرد طرف پخت مانتی سیب زمینی در اصل راحت بوده و مهارت زیادی نمیخواهد.
مواد لازم :
سیب زمینی آب پز | 5 عدد |
جعفری خرد شده | 1 لیوان |
فلفل سیاه – پاپریکا – نمک | به مقدار لازم |
مواد میانی :
پیاز متوسط | 2 عدد |
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
نمک | به مقدار لازم |
روغن مایع | به مقدار لازم |
برای تزیین :
کره
پاپریکا
نعنا
ماست 1 کاسه
طرز تهیه :
سیب زمینی ها رو رنده کرده و نمک – فلفل و جعفری خرد شده رو اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم .
از سیب زمینی به اندازه یه نارنگی برداشته و شکل پیاله بهش میدیم و وسطش رو گود میکنیم .
مواد میانی رو اماده میکنیم پیاز رو تفت داده و گوشت رو بهش اضافه میکنیم . و تفت میدیم . نمک و فلفل رو اضافه کرده و وقتی مواد میانی اماده شد
وسط سیب زمینی ها رو با مایه گوشتی پر کرده و روشون رو با ماست تزیین میکنیم .
کره رو داغ کرده و پاپریکا و نعنا رو توش ریخته و روی ماست ریخته و حالا برای سرو اماده هست .
منبع : 1001lezzat.blogfa.com
آموزش آشپزی,اموزش اشپزی,سایت آشپزی,پخت انواع غذا,پخت غذاهای سنتی,پخت غذاهای ایرانی,سایت آشپزی,سایت اشپزی,آموزش پخت پیتزا پپرونی سیب زمینی,پیتزا پپرونی سیب زمینی,طرز تهیه پیتزا پپرونی,پخت انواع پیتزا,آموزش پیتزا پزی,پخت پیتزای خوشمزه,پخت غذا با سیب زمینی,طرز تهیه مانتی سیب زمینی,آموزش پخت مانتی سیب زمینی