چه کنیم کودکمان خجالتی بار نیاید؟

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
چه کنیم کودکمان خجالتی بار نیاید؟ چه کنیم کودکمان خجالتی بار نیاید؟

چه کنیم کودکمان خجالتی بار نیاید؟

              مجموع :روانشناسی

 

 کودک فراست,فراست کودک,کودک پررو,جلوگیری از خجالتی بودن کودک

عدم خجالت کشیدن کودک,کودکان خجالتی,برخورد با کودک خجالتی,رفتار با کودک,روانشناسی کودک,خجالت کودک,بچه های خجالتی,جو فراست,رفتار با کودکان

آیدین پسر 5 ساله‌ای است که با وجود علاقه بسیار زیادی که به ورزش دارد، نمی‌تواند در هیچ‌کلاس ورزشی‌ای شرکت کند. مهم‌ترین دلیل آن هم این است که خجالت می‌کشد. یک بار مادر آیدین سعی کرد او را در یک کلاس ثبت‌نام کند، اما او مدام گوشه کلاس می‌ایستاد و با هیچ کدام از بچه‌ها و مربی ارتباط برقرار نمی‌کرد طوری که مادر آیدین دیگر نتوانست او را به کلاس ببرد.

جالب اینجاست که برادر آیدین به هیچ عنوان اینگونه نیست و پسری کاملا مستقل است و همه کارهایش را خودش انجام می‌دهد. در واقع این دو دقیقا قطب مخالف هم هستند. آیدین علاوه بر اینکه در جمع خجالتی است بسیار به مادرش وابسته است و شب‌ها حتما بايد دست او را بگیرد و در كنارش بخوابد.


 جو فراست راه‌حل ارائه می‌دهد
هرچند رفتاری که کودک نوپا در برخورد با غریبه‌ها از خود بروز می‌دهد ناشی از کم‌رویی است و این حالت طبیعی است،‌ اما نمی‌توان نام آن را خجالت گذاشت زیرا این حالت با توجه به سن او مشکل محسوب نمی‌شود. اما در مورد آیدین که 5سال دارد و در حضور دیگران دچار مشکل می‌شود، باید هرچه زودتر چاره‌ای بیندیشید چون با ورود او به مدرسه این مسئله تشدید خواهد شد.


 شاید می‌خواهد جلب توجه کند
تعدادی از بچه‌ها خجالت را برای جلب توجه به کار می‌گیرند تا از انجام کاری که به آنها محول شده خودداری کنند. در بیشتر مواقع، کودکان خجالتی هنگام احوالپرسی مادر با سایرین به مادرشان می‌چسبند اما در برخی مواقع با ادامه رفتار می‌خواهند دیگران از او سؤال کرده و با او صحبت کنند و مرکز توجه شود.


 بزرگش نکنید
خجالتی بودن کودک را امری غیرطبیعی و مهم جلوه ندهید ولی به او توجه داشته باشید تا سعی در جلب توجه شما از راه‌های دیگر از‌جمله خجالت کشیدن نکند.


 او را اجتماعی کنید
با مهربانی و آرامش اعتماد به نفس کودک را تقویت کرده و او را از بدو خردسالی به جمع دیگران به‌ویژه کودکان ببرید. به بچه بیاموزید که برخی کارها مانند سلام کردن از رفتارهای خوب و مودبانه به حساب می‌آید.


 آماده‌اش کنید
پیش از آنکه فرزندتان را به جمع دیگران ببرید برایش توضیح دهید  تا خود را آماده کند و دچار اضطراب نشود. بهتر است کودک، شما را راحت و با اعتماد به نفس  در میان جمع و در حال رفت و آمد و معاشرت ببیند و این شیوه را در پارک، منزل دوستان و... نیز به کار ببرید.


 نگذارید شما را منزوی کند
باید با برقراری روابط مناسب با  دیگران برقراری ارتباط صحیح را به فرزندتان بیاموزید و اجازه ندهید کودک خجالتی، شما را از معاشرت با دیگران بازدارد.

منبع:مجله سیب سبز


روانشناسی,سایت روانشناسی,روانشناسی کودک,کودک خجالتی,جلوگیری از خجالتی بودن کودک,خجالتی بودن بچه,راه های درمان خجالتی بودن,ازبین بردن خجالتی کودک,ازبین بردن خجالتی بچه,بچه خجالتی,کودک خجالتی,پررو بار اووردن بچه,پررو بار اووردن کودک,دوری از خجالتی بودن,بهترین راه جلوگیری از خجالت کشیدن,عدم خجالت کشیدن بچه

برچسب ها : روانشناسی , سایت روانشناسی , روانشناسی کودک , کودک خجالتی , جلوگیری از خجالتی بودن کودک , خجالتی بودن بچه , راه های درمان خجالتی بودن , ازبین بردن خجالتی کودک , ازبین بردن خجالتی بچه , بچه خجالتی , پررو بار اووردن بچه , پررو بار اووردن کودک , دوری از خجالتی بودن , بهترین راه جلوگیری از خجالت کشیدن , عدم خجالت کشیدن بچه , عدم خجالت کشیدن کودک , کودکان خجالتی , برخورد با کودک خجالتی , رفتار با کودک , خجالت کودک ,