.jpg)
مجموع :اخبار
جسد صد نفر,جسد صد نفر زیر بهمن,اجساد صد نفر زیر بهمن,جسد صد نفر زیر برف,اجساد صد نفر زیر برف,نپال,برف,بهمن,پلیس نپال
پلیس نپال از پیداشدن اجساد حدود یکصد تن از کوه پیمایان و روستاییان در دهکده ای خبر دادند که پس از سقوط بهمن و زمین لرزه مهیب اخیر در این کشور زیر برف و یخ مدفون بودند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از رویترز ، پلیس نپال اعلام کرد تلاش برای کنار زدن برف و یخ و یافتن نشانه هایی از دهها تن دیگر که در پی سقوط بهمن و زلزله در این منطقه ناپدید شده بودند ، همچنان ادامه دارد.
همزمان با از دست رفتن امیدواریها درباره یافتن افراد زنده زیرآوار با گذشت چند روز از حادثه ، دولت نپال از گروه های خارجی امدادرسان درخواست کرده است تا به عملیات امداد وجستجو در این کشور پایان دهند.
اجساد این کوه پیمایان طی روزهای شنبه و یکشنبه در روستای لانگتانگ واقع در نود کیلومتری جنوب کاتماندو پیدا شده است. این روستا یک مسیر معمول کوه پیمایی برای غربی ها محسوب می شود. کل این روستا که شامل 55 مهمانخانه برای کوه پیمایان می شود ، بر اثر سقوط بهمن از بین رفته است.
بر اثر زلزله نیمه اردیبهشت درنپال تاکنون هزاران نفر کشته ویا زخمی شده اند.بر اساس اعلام سازمان ملل در زلزله 7 و 9 دهم ریشتری نپال بیش از 530 هزار منزل مسکونی آسیب دیده و حدود 70 هزار واحد مسکونی دیگر به طور کامل تخریب شده اند.
اخبار,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,اخبار نپال,نپال,خبرهای نپال,کوه نپال,اجساد نپال,کشف اجساد در نپال,اجساد زیر برف,کشف جسد زیر برف,کشف اجساد زیر بهمن,جسد های زیر بهمن,اجساد صد نفر
برچسب ها : اخبار , اخبار حوادث , خبرهای حوادث , اخبار نپال , نپال , خبرهای نپال , کوه نپال , اجساد نپال , کشف اجساد در نپال , اجساد زیر برف , کشف جسد زیر برف , کشف اجساد زیر بهمن , جسد های زیر بهمن , اجساد صد نفر , جسد صد نفر , جسد صد نفر زیر بهمن , اجساد صد نفر زیر بهمن , جسد صد نفر زیر برف , اجساد صد نفر زیر برف , برف ,