آموزش پخت عصاره گوشت

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
چگونه عصاره گوشت خالص درست کنیم ؟ چگونه عصاره گوشت خالص درست کنیم ؟

چگونه عصاره گوشت خالص درست کنیم ؟

              مجموع :آموزش آشپزي

 درست کردن عصاره گوشت

عصاره گوشت خالص و بدون چربی را برای طبخ خیلی از غذاها نیاز داریم تا طعم بهتری به آنها بدهیم. در مواد اولیه این تیپ غذاها اصلا گوشت وجود ندارد و عصاره گوشت هم به عنوان طعم‌دهنده و چاشنی استفاده می شود. پس لازم است عصاره گوشت داشته باشیم تا بتوان از آن استفاده کرد. برخی از افراد، از پودر عصاره گوشت یا مرغ استفاده می کنند. اما بهتر این است که از عصاره گوشت واقعی استفاده کنید تا طعمی که می خواهید را بتوانید به غذایتان بدهید.

مواد لازم جهت تهیه عصاره گوشت خالص :

* گوشت با استخوان  2 تا 2.5 کیلو
 گوشت خورشتی – مکعبی 450 گرم
 روغن زیتون  به مقدار لازم
 پیاز متوسط پوست کنده و خرد شده  1 تا 2 عدد
هویج بزرگ نگینی خرد شده 1 تا 2 عدد
برگ کرفس یا یک ساقه بلند کرفس خرد شده یک مشت
سیر با پوست 2 تا 3 حبه
برگ جعفری تازه بدون ساقه یک مشت
برگ بو 1 تا 2 عدد
دانه فلفل سیاه 10عدد

 

* گوشت با استخوان : (قلم باشد بهتر است گوشتی که چربی و مغز استخوان داشته باشد مناسب تر است زیرا موجب ژلاتینی شدن عصارهگوشت می شود)


طرز تهیه :
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. روی تکه های گوشت خورشتی، هویج و پیازها روغن زیتون بمالید.

در تابه مخصوص فر، قلم ها را بچینید. روی آنها، سبزیجات و گوشت خورشتی را بچینید. به مدت 45 دقیقه در فر بپزید تا کاملا مغز پخت و طلایی شوند. در صورت نیاز حرارت فر را کم کنید تا گوشت‌ها نسوزند.

پس از اینکه گوشت و سبزیجات به طور کامل طلایی شدند، آنها را درون یک قابلمه بزرگ بریزید. تابه ای که مواد را در آن، در فر پخته بودید را روی اجاق گاز روی شعله کم بگذارید. نصف پیمانه آب داغ به آن اضافه کنید و با استفاده از قاشق فلزی کف تابه را بتراشید تا قسمت هایی که کف تابه چسبیده اند، جدا شوند.

کرفس، سیر، جعفری، برگ‌بو و دانه های فلفل را به قابلمه گوشت ها اضافه کنید. قابلمه را با آب سرد پرکنید تا به طور کامل سطح گوشت را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید. آب گوشت باید نیم‌‎جوش باشد. بهتر است که قابلمه را روی کوچک ترین شعله اجاق گاز قرار دهید.

به این نکته توجه داشته باشید در طول 5 تا 6 ساعتی که گوشت و قلم ها در حال پختن هستند، به هیچ عنوان نباید آن را هم بزنید تا چربی با آب مخلوط نشود.

وقتی گوشت ها بپزند، روغن آنها جدا شده و روی سطح آب می ایستد.هر چند وقت یکبار، با قاشق چوبی، چربی جمع شده در سطح آب را بر دارید و در کاسه و سپس دور بریزید. (آن را در ظرفشویی نریزید که موجب گرفتگی لوله می شود).

در انتهای زمان پخت (3 تا 8 ساعت)، استخوان و سبزیجات را از قابلمه بیرون بیاورید. در این مرحله یک لایه ژلاتینی از مغز استخوان در سطح آب وجود دارد که اتفاقا بسیار خوشمزه است.

یک قابلمه دیگر بردارید، روی آن آبکش بگذارید، روی آن یک لایه پارچه تنظیف بکشید، آب گوشت را درون آبکش بریزید تا همه جامدات آن گرفته شوند و یک آب‌گوشت خالص در اختیار داشته باشید. سپس آن را کنار بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود و سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.

پس از اینکه سرد شد، هر چه چربی باقی مانده باشد روی سطح آب جمع و سفت می شود . وقتی می خواهید عصارهگوشت را درون یخچال نگه دارید، این لایه چربی  را حفظ کنید زیرا مانع از ورود هر نوع باکتری و آلودگی به عصاره گوشت می شود. اما اگر قرار است عصارهگوشت را فریز کنید، این چربی ها را از روی آن بردارید.

برای نگهداری عصاره گوشت ظرف پلاستیکی مطمئن تر است ولی در ظرف شیشه ای هم میتوان نگه داشت . اگر سر شیشه را حدود 3 تا 5 سانتی‌متر خالی بگذارید، دیگر در فریزر نمی شکند.  

 طرز تهیه عصاره گوشت,آموزش به دست اووردن عصاره گوشت,عصاره گوشت,استراج کردن عصاره گوشت,پخت عصاره گوشت,آموزش پخت کله پاچه,کله پاچه بدون استخوان,پخت عذای لاغری,پخت غذای رژیمی,آموزش درست کردن عصاره گوشت,پخت آب گوشت,پخت آب خالص گوشت

برچسب ها : طرز تهیه عصاره گوشت , آموزش به دست اووردن عصاره گوشت , عصاره گوشت , استراج کردن عصاره گوشت , پخت عصاره گوشت , آموزش پخت کله پاچه , کله پاچه بدون استخوان , پخت عذای لاغری , پخت غذای رژیمی , آموزش درست کردن عصاره گوشت , پخت آب گوشت , پخت آب خالص گوشت , درست کردن عصاره گوشت , مواد لازم برای تهیه عصاره گوشت , عصاره گوشت خالص , تهیه عصاره گوشت , نحوه نگهداری عصاره گوشت , طرز فریز کردن عصاره گوشت , مدت نگهداری عصاره گوشت , طرز تهیه چاشنی های غذا ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام