close
تبلیغات در اینترنت

آموزش پخت عصاره گوشت

تبلیغات

 ست سارافون و دامن شلواری

موضوعات
رتبه سايت درگوگل

فروشگان سايت
پيوندهاي روزانه
آخرين مطالب ارسالي
مطالب پربازديد
تبليغات

 

کفش دخترانه اسپورت نایک مدل Avocado

 

کفش,مدل کفش,کفش نایک,کفش دخترانه,کفش دخترانه نایک

 

قيمت فقـط : 35000 تـومـان  پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما

توضيحات بيشتر

ست تاپ و شلوارک طرح ferrari مدل niko


تاپ و شلوار ست مردانه,مدل تاپ و شلوار مردانه,جدیدترین مدل تاپ مردانه,مدل شلوارک مردانه

 

قيمت فقـط :   28000وجه بعد از تحويل درب منزل شــما تصفیه کن خانگی آب


سفیدکننده و پولیش دندان لوما

 

سفید کننده دندان,دستگاه سفید کننده دندان,پولیش دندان,سفید کردن دندان


قيمت فقـط :25000پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما
توضيحات بيشتر

 


درباره : پخت انواع غذا ,
بازديد : 1169 | تاريخ : دوشنبه 11 اسفند 1393 زمان : 10:26 |

چگونه عصاره گوشت خالص درست کنیم ؟

              مجموع :آموزش آشپزي

 درست کردن عصاره گوشت

عصاره گوشت خالص و بدون چربی را برای طبخ خیلی از غذاها نیاز داریم تا طعم بهتری به آنها بدهیم. در مواد اولیه این تیپ غذاها اصلا گوشت وجود ندارد و عصاره گوشت هم به عنوان طعم‌دهنده و چاشنی استفاده می شود. پس لازم است عصاره گوشت داشته باشیم تا بتوان از آن استفاده کرد. برخی از افراد، از پودر عصاره گوشت یا مرغ استفاده می کنند. اما بهتر این است که از عصاره گوشت واقعی استفاده کنید تا طعمی که می خواهید را بتوانید به غذایتان بدهید.

مواد لازم جهت تهیه عصاره گوشت خالص :

* گوشت با استخوان  2 تا 2.5 کیلو
 گوشت خورشتی – مکعبی 450 گرم
 روغن زیتون  به مقدار لازم
 پیاز متوسط پوست کنده و خرد شده  1 تا 2 عدد
هویج بزرگ نگینی خرد شده 1 تا 2 عدد
برگ کرفس یا یک ساقه بلند کرفس خرد شده یک مشت
سیر با پوست 2 تا 3 حبه
برگ جعفری تازه بدون ساقه یک مشت
برگ بو 1 تا 2 عدد
دانه فلفل سیاه 10عدد

 

* گوشت با استخوان : (قلم باشد بهتر است گوشتی که چربی و مغز استخوان داشته باشد مناسب تر است زیرا موجب ژلاتینی شدن عصارهگوشت می شود)


طرز تهیه :
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. روی تکه های گوشت خورشتی، هویج و پیازها روغن زیتون بمالید.

در تابه مخصوص فر، قلم ها را بچینید. روی آنها، سبزیجات و گوشت خورشتی را بچینید. به مدت 45 دقیقه در فر بپزید تا کاملا مغز پخت و طلایی شوند. در صورت نیاز حرارت فر را کم کنید تا گوشت‌ها نسوزند.

پس از اینکه گوشت و سبزیجات به طور کامل طلایی شدند، آنها را درون یک قابلمه بزرگ بریزید. تابه ای که مواد را در آن، در فر پخته بودید را روی اجاق گاز روی شعله کم بگذارید. نصف پیمانه آب داغ به آن اضافه کنید و با استفاده از قاشق فلزی کف تابه را بتراشید تا قسمت هایی که کف تابه چسبیده اند، جدا شوند.

کرفس، سیر، جعفری، برگ‌بو و دانه های فلفل را به قابلمه گوشت ها اضافه کنید. قابلمه را با آب سرد پرکنید تا به طور کامل سطح گوشت را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید. آب گوشت باید نیم‌‎جوش باشد. بهتر است که قابلمه را روی کوچک ترین شعله اجاق گاز قرار دهید.

به این نکته توجه داشته باشید در طول 5 تا 6 ساعتی که گوشت و قلم ها در حال پختن هستند، به هیچ عنوان نباید آن را هم بزنید تا چربی با آب مخلوط نشود.

وقتی گوشت ها بپزند، روغن آنها جدا شده و روی سطح آب می ایستد.هر چند وقت یکبار، با قاشق چوبی، چربی جمع شده در سطح آب را بر دارید و در کاسه و سپس دور بریزید. (آن را در ظرفشویی نریزید که موجب گرفتگی لوله می شود).

در انتهای زمان پخت (3 تا 8 ساعت)، استخوان و سبزیجات را از قابلمه بیرون بیاورید. در این مرحله یک لایه ژلاتینی از مغز استخوان در سطح آب وجود دارد که اتفاقا بسیار خوشمزه است.

یک قابلمه دیگر بردارید، روی آن آبکش بگذارید، روی آن یک لایه پارچه تنظیف بکشید، آب گوشت را درون آبکش بریزید تا همه جامدات آن گرفته شوند و یک آب‌گوشت خالص در اختیار داشته باشید. سپس آن را کنار بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود و سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.

پس از اینکه سرد شد، هر چه چربی باقی مانده باشد روی سطح آب جمع و سفت می شود . وقتی می خواهید عصارهگوشت را درون یخچال نگه دارید، این لایه چربی  را حفظ کنید زیرا مانع از ورود هر نوع باکتری و آلودگی به عصاره گوشت می شود. اما اگر قرار است عصارهگوشت را فریز کنید، این چربی ها را از روی آن بردارید.

برای نگهداری عصاره گوشت ظرف پلاستیکی مطمئن تر است ولی در ظرف شیشه ای هم میتوان نگه داشت . اگر سر شیشه را حدود 3 تا 5 سانتی‌متر خالی بگذارید، دیگر در فریزر نمی شکند.  

 طرز تهیه عصاره گوشت,آموزش به دست اووردن عصاره گوشت,عصاره گوشت,استراج کردن عصاره گوشت,پخت عصاره گوشت,آموزش پخت کله پاچه,کله پاچه بدون استخوان,پخت عذای لاغری,پخت غذای رژیمی,آموزش درست کردن عصاره گوشت,پخت آب گوشت,پخت آب خالص گوشت



برچسب ها : طرز تهیه عصاره گوشت , آموزش به دست اووردن عصاره گوشت , عصاره گوشت , استراج کردن عصاره گوشت , پخت عصاره گوشت , آموزش پخت کله پاچه , کله پاچه بدون استخوان , پخت عذای لاغری , پخت غذای رژیمی , آموزش درست کردن عصاره گوشت , پخت آب گوشت , پخت آب خالص گوشت , درست کردن عصاره گوشت , مواد لازم برای تهیه عصاره گوشت , عصاره گوشت خالص , تهیه عصاره گوشت , نحوه نگهداری عصاره گوشت , طرز فریز کردن عصاره گوشت , مدت نگهداری عصاره گوشت , طرز تهیه چاشنی های غذا ,
نويسنده : وحید فرزین | نظرات ()

مطالب مرتبط
بروزترين پيشوازهاي ايرانسل و همراه اول
بوي عيدي = 30308
اي حرمت = 30296
دوست دارم = 30896
دلم گرفته = 30202
عشق اول = 30464
يکي هست = 30880
هرگز نشد = 30470
قرار نبود = 30475
يادته = 30895
خاطره ها = 30875
حلالم کن = 4413389
يکي يکدونه = 5515404
ساعت رفتن=5514691
رفيق نيمه راه = 5514627
تو راست ميگي = 3313226
هي تو= 3314291
تصميم = 3313736
تو نزديکي = 2211397
مغرور = 3313377
چي شد = 3313375
به خدا = 3314733
ديدي = 3314737
دوست دارم = 3315193
هوايي شدي = 3315201
هوايي شدي دو = 3315202
سريال شيدايي = 2211520
برو فکرشم نکن = 5513986
گيجه لر=3312873
کيم گلر= 3312879
تقاص = 3314296
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبليغات

مهره مار

آمار كاربران
  • افراد آنلاين : 56
  • اعضاي آنلاين : 10
  • تعداد اعضا : 614693

جدیدترین های امروز


کپي مطالب این سايت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.



logo-samandehi