آموزش کلوچه فندقی

تبادل لینک با سایت کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
آموزش پخت كلوچه فندقي آموزش پخت كلوچه فندقي

آموزش پخت كلوچه فندقي

              مجموع :آموزش آشپزي

 

کلوچه فندقی,درست کردن کلوچه فندقی


مواد لازم برای ۴۸ عدد :

 کره نرم  ۲۲۶گرم
 شکر  یک و نیم پیمانه
 تخم مرغ یک عدد
وانیل  کمی
آرد ۲پیمانه
جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
فندق ریز خرد شده نصف پیمانه


طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.
کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.
آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.


خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.

ارزش غذایی هر یک عدد :
کالری : ۸۰
چربی : ۵ گرم
کلسترول : ۱۵ میلی گرم
سدیم : ۶۰ میلی گرم
کربوهیدرات : ۸ گرم
پروتئین : یک گرم

 

برچسب ها : آموزش پخت کلوچه , کلوچه فندقی , آموزش درست کردن کلوچه فندقی , طرزتهیه کلوچه فندقی , آموزش کلوچه فندقی , پخت کلوچه , آموزش درست کردن کلوچه , کلوچه , آموزش آشپزي , آموزش پخت انواع غذا , آشپزي انلاين , آموزش آشپزي حرفه اي , پخت انواع غذا , سايت آموزش آشپزي , آشپزي مبتدي , آشپزي غير حرفه اي و ساده , آموزش تصويري پخت انواع غذا به ساده ترين روش , ساده ترين روش هاي آشپزي , بزرگترين سايت آشپزي ,
کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام